Malatya
09 Mayıs, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.61
  • EURO
    43.78
  • ALTIN
    4171.5
  • BIST
    9.075
  • BTC
    98772.371$

Mütevazi Başkan Selçuk, gönülleri kazandı


Mütevazi Başkan Selçuk, gönülleri kazandı
Gündüzbey’in sevilen belediye Başkanı Hüseyin Selçuk, hizmete encümen olarak devam etmeye karar verdiği öğrenildi.
Gündüzbey’in sevilen belediye Başkanı Hüseyin Selçuk, hizmete encümen olarak devam etmeye karar verdiği öğrenildi. Başarılı başkanın Yeşilyurt Belediye Başkanlığı yerine encümenliği tercih etmesi, Malatya kamuoyunda takdir topladı.

30 Martta yapılacak olan seçimlerine belediye Başkan adaylığı yerine encümen adaylığını seçen Gündüzbey belediye başkanına kamuoyundan takdir geldi. Görevde kaldığı süre içeresinde pırıl pırıl bir yönetim anlayışıyla, pırıl pırıl bir Gündüzbey inşa eden Hüseyin Selçuk’un, bundan sonra ki siyasi hayatına encümen olarak devam etme kararı alması ise örnek gösterilecek siyasi bir karar olduğuna vurgu yapıldı.

Selçuk’un koltuk sevdasına kapılmadan hizmet yolunu tercih etmesini anlamlı bulan Gündüzbeyliler ise “ Başkan Selçuk’u hiç zaman yalnız bırakmayacaklarını “ ifade etmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!