tso
Malatya
18 Temmuz, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    47.17
  • EURO
    54.01
  • ALTIN
    6042.5
  • BIST
    14.251
  • BTC
    62782.928$

Milletvekili Babacan; Terörsüz Türkiye Adım Adım İlerliyor

Milletvekili Babacan; Terörsüz Türkiye Adım Adım İlerliyor
AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Terörsüz Türkiye süreci ile ilgili olarak, “Tüm aşamalarını adım adım ilerletiyoruz.” dedi.

Aynı zamanda "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu Üyeside olan AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, beraberinde Milli İstihbarat Akademisi Başkanı Prof. Dr. Talha Köse ve Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yenal Göksun ile birlikte TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Ziyarette  Terörsüz Türkiye sürecinin son aşamaları görüşüldü.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, görüşmeye ilişkin şu ifadeleri kullandı: "TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş ile bir araya geldik. Milli İstihbarat Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Talha Köse ve Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Yenal Göksun ile Terörsüz Türkiye sürecindeki son aşama ve bundan sonrasına ilişkin kapsamlı bir görüşme yaptık. Sürecin tüm aşamalarını adım adım ilerletiyoruz. İnşallah salimen nihayete erdirip Türkiye’yi yeni bir ufka taşıyacağız..."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!