Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67111.184$

Mevlüt Aslanoğlu için Malatya'da Mevlid-i Şerif okutuldu


Mevlüt Aslanoğlu için Malatya'da Mevlid-i Şerif okutuldu
Geçtimiz günlerde geçirdiği kalp krizi'nin ardından vefat eden CHP İstanbul Milletvekili Malatyalı Ferit Mevlüt Aslanoğlu için mevlit okutuldu.
Geçtimiz günlerde geçirdiği kalp krizi'nin ardından vefat eden CHP İstanbul Milletvekili Malatyalı Ferit Mevlüt Aslanoğlu için mevlit okutuldu. Mevlit'de Aslanoğlu'nun oğlu Erdem Aslanoğlu, kardeşleri, Pütürge eski belediye başkanı Dr. Necdet Ayaydın misafirleri çadır girişinde karşıladı ve başsağlığı dileklerini kabul etti.

Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu için Malatya'da mevlit okutuldu. Ailesi Pazar günü de Arapgir Çarşı camii de öğlen namazına müteakip mevlit okutacak.

MALATYA’NIN MEVLÜT BABASI…

Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında kurulan fuar çadırında  ikindi namazının ardından okutulan mevlid-i şerif’e Milletvekili Ferit Mevlit Aslanoğlu’nun ailesi, Vali Vasip Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Veli Ağbaba, Ak Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, bazı ilçe belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Malatyalı İşadamları Derneği Başkanı (MİAD) Yunus Akdaş, Hürriyet Gazetesi Yazarı Vahap Munyar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman çok sayıda basın mensubu ve 5 bine yakın Malatyalı katıldı.

Anma töreninde kim neler söyledi ?

VALİ VASİP ŞAHİN:” “Hepimizin başı sağ olsun. Önemli bir vatan evladını kaybettik.  Önemli bir hizmet adamını yitirdik. TBMM’de de önemli çalışmaları yerine getiren bir Milletvekilimizdi. Kendisine tekrar başsağlığı diler ailesi ve sevenlerinin başı sağolsun”  

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VELİ AĞBABA: "Türkiye ve Malatya, en iyi Malatyalısını kaybetti. Hepimizin başı sağolsun. Onu çok özleyeceğiz. Aslanoğlu’nun en büyük özelliği işte şu an burada da tecelli etti. O herkesi birleştiren bir isimdi. O Malatyalıların Mevlüt babasıydı"

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖZNUR ÇALIK:"Mevlüt abimizi kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Mevlüt Aslanoğlu, hepimizin ve Malatya'nın ağabeyiydi. Bütün siyasi partilerin temsilcileri, ona 'Mevlüt ağabey' diyordu. Malatyalılığı en önde tutuyordu. Her zaman 'Ekmeğin siyaseti olmaz' diyordu. Mevlüt ağabeyin gerçekten insani duyguları çok yoğundu.Ayrıca bugün Malatya’nın eski Emniyet Müdürü Orhan Savaş’ın da vefat haberini aldık. Başsağlığı diliyoruz"

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR: “Milletvekilimiz Mevlüt beyin kaybından derin üzüntü duyuyoruz. Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun ismini Malatya'da yaşatmak için adını bir yere vereceğiz.”

ERDEM ASLANOĞLU, MEVLÜT ASLANOĞLU’NUN OĞLU: "Benim ve kız kardeşimin babasıydı ama sizlerin de dostu olduğuna inanıyorum. Herkes bize başsağlığı diliyor. Bizler de sizlere başsağlığı diliyoruz. O Malatya’nın ve Türkiye’nin Mevlüt babasıydı. Başımız sağ olsun”

İHKİB BAŞKANI HİKMET TANRIVERDİ: "Benim için hayatımın en zor konuşması. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Sevgili Mevlüt babamız, hepimiz için insanlığıyla, siyaset üstü tavrıyla bambaşka bir insandı. Bugüne kadar herkese destek vermeye ve yardım etmeye çalıştı"

Yapılan konuşmaların ardından Mevlid-i şerif okutuldu ve misafirlere yemek ikram edildi. Mevlide katılan Malatyalılar tek tek aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!