Malatya
01 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.70
  • ALTIN
    2407.2
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    56927.75$

Meşaleci Sami Er, Eski Başkan Gürkan'ı Trollerin Önüne Attı!


Meşaleci Sami Er, Eski Başkan Gürkan'ı Trollerin Önüne Attı!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er, baştan Malatya tabiriyle cığızlamaya başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Selahattin Gürkan hakkında adaylık sürecinde olduğu gibi karalama ve dezenformasyon devam ediyor. Fakat bu kez troller değişti. Bizzat Başkan Gürkan’ın yakınlarını işe aldıkları, maddi olarak destekledikleri ve bir dediklerini iki etmedikleri medya trolleri tarafından sistematik bir şekilde karalanmaya ve yalan yanlış ithamlarla hedefe konmaya başlandı. 

Eski Başkan Gürkan’a hepsini tek tek söyledik. Bu adamlardan olmaz, etrafınızda düzgün kimse yok, başta Malatya Haber ve reklamcısı Metin Kaya olmak üzere bir çok trol Gürkan’ı hedefe alan tek merkezden paylaşılan asılsız ve sistematik dezenformasyona başladı. Sırf yeni meşaleci başkan Sami Er’in gözüne girmek ve yalakalık yapmak adına Malatya tarihinin en büyük projelerine imza atan Selahattin Gürkan’ı yerden yere vurmaya başladılar. Madem bu kadar delikanlıydınız 20 yıldır bu adam belediye başkanlığı yaptı. Neden bir gün eleştirmediniz? Selahattin Gürkan meclis konuşmasında "Kimse bana bir gün hırsız diyemedi" çıkışını yaparken neden "bir dakika sen bu parayı ne yaptın?" diye sormadınız?

17 KATRİLYON BORÇ VARMIŞ!

Bu borç nasıl olmuş, ne yapılmış, stokta kaç milyonluk mal var, yapılan hizmetlerin satışından gelecek gelir ne kadar? Personel maaşlarının bu tutara etkisi ne kadar? Kimsenin bunları hesapladığı yok! Meşaleci Sami Er kendisi geçen gün dedi “85 Milyon TL Kredi çekip personel maaşı ödedik” diye düşünün her ay 100 milyon TL sadece maaşlara gidiyorsa, belediyenin gelirleri, alacakları ve satacağı yeni projelerdeki hizmet yerlerinin tek tek kalem kalem yazılıp öyle kamuoyu bilgilendirilmelidir. 

85 MİLYON TL'Yİ SAMİ ER KREDİ ÇEKMEMİŞ!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er, göreve başladığı ilk gün maaş ödemesinde zorlandıklarını bu nedenle kredi çekerek maaş ödemesi yaptıklarını dile getirip "Burada açık açık söylemem lazım buraya geldiğim ilk gün maaş ödemek durumundaydım. Maaşı çek ve krediyle, 85 milyonu kredi kullanarak ödedik yoksa personelimize maaşı ödeyemeyecektik." dedi.  Oysa Eski Başkan Selahattin Gürkan henüz görevi bırakmadan 2 ay önce meclis kararı ile kredi çekmiş ve parayı yeni belediyenin kullanması için bloke ettirmiş. Sami Er aklı sıra bu ucuz mağduriyet tiyatrosuyla kamuoyunu kandırmaya kalkıyor. 

Selahattin Gürkan bu saydığım trol ve medya tetikçilerine verdiği desteğin %1 ini bize vermemiştir. Bazen yorum yapılıyor “Kaç para aldınız, Selahattin Gürkan size ne verdi?” Selahattin Gürkan bir güne bir gün “Kardeşim bir isteğin veya talebin var mı benden?” diye sormuşsa yada benim kendisinden tek bir isteğim olmuşsa derhal bu mesleği bırakırım. Bu kadar net ve dobra konuşuyorum. Yalakalıkta yapmıyoruz. Adamı da değiliz. Lakin doğru neyse onu kamuoyuna aktarmaya çalışıyoruz. 

Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi
Buğday Pazarı
Kuzey Kuşak Yolu
Orduzu Spor Kompleksi
100. Yıl Kent Parkı
Arslantepe Karşılama Merkezi
Mezarlık İdari Merkez Binası
1836 Km Asfalt Serimi
Bulvar ve Peyzaj Düzenlemeleri
Kütüphane Sosyal Tesis Yapımı
Yeni Yol Açma
İçme Suyu Yapım İşleri
Kanalizasyon ve Yağmur Drenajı
Atık Su Arıtma Tesisleri
Ges Projesi
Kayısı Kent Ticari Merkez Yapımı
TOKİ Ticaret Merkezi
Canlı Hayvan Pazarı İyileştirme Projesi
Sümer Polis Karakolu Merkez Amirliği
Altay Kışlası Emniyet Duvarı
Yaya Üst Geçitleri ve Engelli Asansörleri
MOTAŞ Hangar binası
Hayvan Pazarı Tadilat ve Ek Padok Yapımı
Darende Tohma Kanyonu Islahı
Akçadağ ve Arguvan İtfaiye Hangar Yapımı
Yol Güvenliği Çalışmaları
Kavşak ve yol Güvenliği Çalışmaları
Kırkkardeşler Mezarlığı Çevre Düzenleme
Sürgü Spor Kompleksi
Arguvan Kapalı Spor Salonu
Yüzbinlere Fidan Dikimi
Zarar Gören Parkların Bakımı ve Onarımı
Çiçek dikim ve yeşillendirme faaliyetleri
Kent Mobilyaları
İş Makinesi ve Otobüs, Araç Alımı
Tarımsal Ortak Makine Parkları Kurulması
İtfaiye Teşkilatının Güçlendirilmesi
Deprem Sonrası Açılan Sosyal Marketler

Gibi bir çok projeyi hayata geçiren bir insanı eleştirirken vicdanınıza danışmanız lazım. Kimse kimsenin babasının oğlu değil ama objektif olacaksınız. Selahattin Gürkan kimlerin dost, kimlerin nankör, kimlerin tetikçi ve adam satan olduğunu anladı ama bunları makamdayken anlamak ve çevrenize almamanız lazım. Bunları neden yazma gereği duydum? Yeni Başkanlarımızda aynı hatalara düşmemesi açısından. Atalarımız boşa dememiş “Adam Var Vezir Eder, Adam Var Rezil Eder” kimlerle yola çıktığınıza aman ha aman çok dikkat edin.

BEĞENMİYORSAN BIRAK GİT!

Meşaleci Sami Er, koltuğa oturur oturmaz bismillah, trolleriyle birlikte Selahattin Gürkan’ı hedef almaya başladı. Yok borç var!, yok kredi çektim, yok kasa boş! Diye eleştirdiği ve trollerin önüne attığı isim aynı partinin bir önceki belediye başkanı. Malatya aynı dejavuyu Meşaleci Ahmet Çakır ve Hacı Uğur Polat’ın dönemin parasına göre 2 katrilyon borçla bırakıp gittiğinde de olmuştu. Olayların büyümesi üzerine Genel merkez işe el atıp herkesin sesini kesmesini emretti ve pislikler halının altına süpürülmüştü.  Sami Er çok düzgün bir başkanlık yapacaksa ve adı gibi samimiyse, önce son 6 ayda işe alınanların ve sözde medyacıların akrabalarını, bankamatik memurlarını derhal kapının önüne koysun. 

BORÇLU BELEDİYEYE SİTEM EDEN BAŞKAN’A KAPAK YANIT!

Bursa Mustafa Kemal Paşa Belediyesine asılan borç afişinden sonra eski başkan Mehmet Kanar sosyal medya hesabından ilginç bir gönderme yaptı. 

Ağlayacaksanız şimdiden, anahtarı bırakın paspasın altına ben devam ederim tek başıma!

Biz hiç ağlamadık… Olmayacaksa bırakın ben devam ederim

Murat Karakoç

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 4
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    b.k
    18-04-2024 22:27

    Sami amcan verir sana kira paranı metin kaya üzülme gerçi borç çokmuş ama biraz daha yalakalık yap sen bilirsin işini

  • yorum avatar
    Metin Kaya
    18-04-2024 20:04

    Yine kira günü gelmiş cepte para yok...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!