Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10889.48
  • BTC
    67868.438$

Malatya'nın Meşaleci Başkanı Sami Er Para Kaynağını Buldu!

Malatya'nın Meşaleci Başkanı Sami Er Para Kaynağını Buldu!
31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er, sonunda paranın kaynağını buldu.

Göreve gelmesinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen şikayet ve mızmızlanan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er, bilindiği üzere yanlış ve liyakattan yoksun kişileri belediye şirketlerinin ve iştiraklerinin başına geçirerek ne kadar donanımsız ve Malatya için verimli olamayacağını ortaya sermişti. Eski yönetimin borçları üzerinden gündem yaratan Meşaleci Er, parasızlıktan iddialara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gidip görevden affını dahi istemişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Heyeti olarak bakanlıkları ziyaret etmeleri ve destek talep etmeleri talimatından sonra bir süre Ankara’da beceriksiz ve vizyonsuz vekillerle fink atmış fakat istenilen yada arzulanan desteği bulamamıştı. 

GÖZÜNÜ DEPREMZEDE ESNAFIN CEBİNE DİKTİ!

Sürekli parasızlıktan dem vuran Meşaleci Başkan Sami Er, Zabıtaları ve bir takım görevlileri esnafların tabela ve reklam vergileri için tahsilata çıkarması esnaflardan yoğun tepki aldı. Bu uygulamaya tepki çeken bir esnaf “Adamın önce Allahtan korkması, kuldan utanması lazım. Biz deprem mağduru esnafız. Zaten kıl kanaat çevirdiğimiz tezgahımızı zorluklarla kurabilirken, belediye başkanı Sami Er’in gözünü bizim cebimize dikmesi tam manasıyla vicdansızlıktır. Bu esnafa oda başkanı Şevket Keskin’den zerre destek gelmedi, TSO zaten kendi üyelerine bakıyor. Kaç defa dillendirdik bu esnafa can suyu lazım. Destek lazım. Onlar bize verene kadar gözlerini cebimize dikmelerine pes diyoruz” dedi. 

KANALBOYU SİNEKLERDEN GEÇİLMİYOR!

Geçtiğimiz haftalarda gündeme getirdiğimiz Malatya’nın en popüler bölgelerinden olan Kanalboyu’nda, gündüzleri kara sinek, geceleri sivrisineklerin çoğaldığını ve bu yönde şikayetlerin bir hayli arttığını yazmıştık. O günden bugüne hala bir ilaçlamanın yapılmaması Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin iflası olarak yorumlanıyor. Ancak, müdürleri, daire başkanlarını ve şefleri meşaleci ve ahbap çavuş ilişkileri ile doldurmakla meşgul olan Sami Er’e bir tepki de eski yöneticilerden geldi. 
Şehrin dört bir yanının tozdan ve pislikten geçilmediğine dikkat çeken vatandaşlar “Ne bir sulama ne bir yıkama aylardır yapılmıyor. Bunlar nasıl müslüman? Temizlik imandan gelir düsturundan haberi olmayan vasıfsız idarecileri göreve davet ediyoruz.Binaları zaten TOKİ ve Bakanlık yapıyor. Belediyeler ne iş yapıyor?” Dedi. 

BUNLAR NEDEN FAALİYET AÇIKLAMIYOR?

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eski Daire başkanlarından önemli bir isim Malatyadan.com’a özel açıklamalarda bulunarak şunları söyledi. “31 Mart seçimlerinden bu yana gelen yönetim hiçbir şekilde bir faaliyet açıklaması yapmadı. Takip ediyoruz, ne Yeşilyurt Belediyesi, Ne Battalgazi Belediyesi ne de Büyükşehir Belediyesi geçen zaman zarfında ziyaretlerden başka bir şey yapmadıklarını görüyoruz. Beyefendiler bu memleket sizden hizmet bekliyor. Oturmanız, ona buna çay kahve ısmarlamanız için sizi seçmedi. 70-80 gündür ne faaliyet yaptınız çıkıp basın toplantısı yapın açıklayın. Böyle başı boş idarecilik olmaz” dedi.  

ESENLİK GİBİ GÜZİDE BİR MARKAYI VUKUATLI KİŞİLERE EMANET ETTİ!

Meşaleci Başkan Sami Er kendi ekolünden gelen bir diğer meşaleci ve vukuatlı kişi olan Veysel Tay’ı Esenlik gibi Malatya’nın en kıymetli markasının başına getirdi. Göreve gelmesinin ardından 2015 yılında aynı kurumdan istifa sürecine ilişkin tüm detayları araştırdığımızda şok gerçeklerle karşılaştık. Hafta içi yine malatyadan.com’dan öğreneceğiniz şok eden olaylar Veysel Tay ve Naci Bayrakçı’nın Malatya’da görev verilecek en son insanlar olduğunu ortaya çıkaracak. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!