Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66875.825$

Malatyalı Vekil Belediye Başkan Adaylığına Başvurdu!


Malatyalı Vekil Belediye Başkan Adaylığına Başvurdu!
MHP'den 25, 26, 27. Dönem İstanbul Milletvekilliği yapan Malatyalı Arzu Erdem, Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

25, 26, 27. Dönem MHP İstanbul Milletvekili olarak başarılı işlere imza atan Arzu Erdem, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Belediye Başkanlığı yapma yolunda ilk adım olan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

MHP'Lİ ARZU ERDEM'İN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLMA KARARI 

25, 26, 27. Dönem MHP İstanbul Milletvekili olarak ses getiren çalışmalara imza atan Arzu Erdem, Milletvekilliği sona erdikten sonra aktif politikadan kopmayarak saha çalışmalarına devam etmişti. Milletvekili olduğu seçim bölgesindeki vatandaşların dertleriyle hemhal olmaya devam eden MHP'li Arzu Erdem, sürekli olarak vatandaşların yerel sorunlarını gündeme getirerek çözüm önerileri sunan açıklamalar yapmıştı.

Teşkilatlar ile sürekli istişare içerisinde olan MHP'li Arzu Erdem, sorunlarını dinlediği vatandaşların taleplerini de göz önünde bulundurarak, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar verdi. Bu düşüncesi doğrultusunda MHP Genel Merkezine giderek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret eden MHP'li Arzu Erdem, Belediye Başkanlığı yapma yolunda ilk adım olan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyururken İstanbul'un hangi ilçesine talip olduğunu belirtmeyen MHP'li Arzu Erdem, neden Belediye Başkanı olmak için yola çıktığına yönelik mesajlar verdi.

MHP'Lİ ARZU ERDEM'İN İLK MESAJLARI

Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışını bir kez daha göstermek için “İSTİKRAR VE HİZMET İÇİN Uyumlu Yönetimle Umutlu Gelecek” diyoruz. 31 Mart 2024 yılında yapılacak Yerel Seçimlerde belediye başkan aday adaylık başvurumu genel başkan yardımcımız kıymetli abim Av. Fethi Yıldız beye yaptım.

Hiç kuşkusuz hakka ve halka meftun olanların alnı da, bahtı da, yolu da açıktır. Hiç kuşkusuz zafer inananlarındır. “Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye” anlayışıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için aday adaylık başvurumu yaptım. Bu süreçte her daim desteğini esirgemeyen genel başkan yardımcımız Dr.İzzet Ulvi Yönter beyi ziyaret ettim. Birliğimiz daim olsun. Belediye başkanlarımızın üretken ve ülke sevdalısı bir belediyeciliğin adeta sembolü haline gelmesinde büyük emekleri olan genel başkan yardımcımız Sayın Sadir Durmaz beye, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım. Cumhur dedik, müstesna bir ittifak ahlakıyla Türkiye’yi muhafaza ve müdafaa ettik. Şimdi de “Ayırmadan Ayrışmadan Yerelde İktidar Ülkede İstikrar” diyoruz. Yönetimde İstikrar Daha Güçlü İstikbal diyoruz. Rabbim mahcup etmesin.

“Biz dünya saltanatına değil, milletimizin sevdasına talibiz. Çünkü biz, “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen fedakar vicdanlarız, aynı şekilde ilkeli ve tutarlı Türkiye sevdalılarıyız. Bir belediye başkanı, yöresinin en mağdur insanını mutlu ve huzurlu insan yapasıya kadar uyku bile uyuyamaz” sözlerini yüreğimize nakşettiğimiz, bir ömür baş ucu nasihatı olarak muhafaza edeceğimiz saygıdeğer genel başkanımız, büyüğümüz, liderimiz Devlet Bahçeli beyi ziyaret ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!