Geçtiğimiz aylarda özel bir içerik olarak oluşturduğumuz haberde AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'nun THY Genel Müdürü Ahmet Olmuştur'u ziyaret ederek, 7 olan A Jet seferinin 10'a çıkarıldığını duyurmuştuk.
Bu haber için AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin bizzat kendi x hesabından yaptığı paylaşımı kamuoyuna duyurmuştuk.
O Paylaşımda şu ifadeler yer alıyordu.
"Cumhur İttifakı ortağımız, MHP Malatya Milletvekili Sayın Mehmet Fendoğlu ile birlikte THY Genel Müdürü Sayın Ahmet Olmuştur'u ziyaret ederek yakında açılacak olan yeni havalimanımızla birlikte uçak seferlerimizin artırılması talebimizi ilettik.
Genel Müdürümüz ve ekibinin Malatya’mıza gösterdikleri yakın ilgi neticesinde; özellikle Ajet Ankara seferlerinin haftalık 7 frekanstan 10 frekansa çıkarılarak, 3 frekansının gündüz uçuşu olarak düzenlenmesi ve İstanbul uçuşlarımızdaki öğle seferlerinin de düzenli hâle getirilmesi yönündeki gayretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz."
SANKİ KENDİLERİ DEĞİL DE BAŞKASI GÖRÜŞTÜ!
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'nun o görüşmede olduğu ve bu artışı kendisi de talep etmesine rağmen bugün çıkıp açıklama yaparak “Sefer sayıları neden düştü.? Açıklama Bekliyoruz” demesi anlamsız bir çıkış olarak yorumlandı.
Bir diğer vekil Bülent Tüfenkci'nin ise bu olaylardan bihaber geçtiğimiz hafta ziyaret ettiği Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Fatih Çakmak’a göreve başlaması dolayısıyla hayırlı olsun ziyareti yapması dikkatlerden kaçmadı.

DEMEK Kİ GÜCÜNÜZ VE ETKİNİZ BU KADAR!
İki Milletvekili'nin 3 uçuş seferi talebinin bile bir kaç ay sürmesi ve geri eski tarifeye dönmesine bir etki edemediği şehir'de kimse bize siyasetten ve Ankara'dan bahsetmesin. Bir Elazığ vekilleri kadar lobi gücü olamayan sizlerin, bugün kalkıp sitem etmesi gerçekten anlaşılır gibi değil. Sanki sizler değil de başkaları gitmiş talepte bulunmuş ve iptal edilmişcesine tepki vermeniz gerçekten çok enterasan. Hadi Fendoğlu neyse de sen bakanlık yapmışsın Tüfenkci, arayıp sorsana“Kardeşim neden uçuşları düşürdün yine? Bizim sözümüzü neden yere vuruyorsun?” diye sitem etsene! Onu da mı biz sana söyleyelim?