Malatya
10 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2438.1
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62741.7$

Malatya'da TV Kanallarına Ödeme Musluğu Kesiliyor!


Malatya'da TV Kanallarına Ödeme Musluğu Kesiliyor!
Malatya'yı yalan yanlış bilgilerle meşgul eden Er Tv yine iddiaların merkezinde yer aldı.

Malatya’da seçim sürecinde bilindiği üzere Er Tv’nin AK Parti’den reklam bütçesi olarak 600 Bin TL istediğini yazmış ve Meşaleci Sami Er’in bu talep karşısında “Olmaz efendim. Ben onlara o parayı verme mecburiyetinde değilim” dediği iddialarını gündeme taşımıştık. Nasıl bir pazarlık ve uzlaşı devreye girdiyse AK Parti Malatya teşkilatının çaycısı hariç tüm kadro Er Tv’de yayına çıkmış, Sami Er söylediği iddia edilen sözleri yemiş oldu. 

TROLLERİ BİLAL YILDIRIM’MI ORGANİZE ETTİ?

Er Tv’de yayınlanan Er Meydanı isimli programa şehrin ne kadar trolü varsa toplanmış, gelen her konuğa iki söz söyletmedikleri gibi Bilal Yıldıırım şunu diyor, Bilal Yıldırım bunu sordu, Bilal Yıldırım ha Bilal Yıldırım, 4 trol ağzına Yeniden Refah Partisi İl Başkanı ve aynı zamanda Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı dolamış gelen konukları iğreti etmeyi başarmıştı. Önceki gün haber merkezimize gelen bir kulis bilgisinde, Seçim sürecinde Yıldırım tarafından Er Tv’ye yüksek meblağların ödendiği ve yine Burhan Karaduman, Mahir Temur, Hülya Kaya, Fatih Avcı gibi şehrin önde gelen trollerine yüksek miktarda tutarlarının verildiği belirtildi. 

ADALET TROLLERE GEÇİT VERMEDİ!

Gerçek yüzlerini meydana döktüğümüz için bizi yıllar önce ki haberlerimizi ortaya atıp alçakça FETÖ Sevici ilan edip ve MEB’de ki taciz olayı bizimle alakalı olmayan bir trolün yaymasını kasıtlı bir şekilde bize mal eden ve ilişkilendiren bu trollerin açtığı 3 ceza davasından da berat ettiğimizi belirtmek isteriz. Çiğköfteci İsmet Yalvaç’ın avukat oğlu kaybetmeye tahammül edemeyip Gaziantep Bölge Mahkemesine (temyiz’e) başvurdu! Allah doğru’nun yanındadır!

BAŞKAN YILDIRIM “NE ALAKA” DEDİ!

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım bu iddialar için sadece gülüp “Ne Alaka” yanıtını verdi. Malatya Haber’den sonra Şehrin en çok yalan haber ve dezenformasyon yapan kanalı olan Er Tv, seçim sürecinde haberlerimize konu olan Meşaleci, İthal Aday ve Sami Er’i eleştirdiğimiz tüm konuları alıp programa dahil etmeleri ve sadece Bilal Yıldırım’ın eleştirilerini yönetmeleri taraflı bir organizasyon şüphelerini arttırmıştı.    

BELEDİYELER O KARARDA ISRARCI! “TV’LERE PARA YOK” 

15 yıldır belediyeler sayesinde yayın yapan Er Tv ve Vuslat TV büyük bir şokla karşı karşıya kaldı. Hükümetin tasarruf politikaları kapsamında lüzumsuz harcamamaları kesme yönünde ortak görüş alan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi, Battalgazi Belediyesi’nin aylık 70-100 Bin TL arasında değişen TV ödemelerini yapmayacağı iddiaları tvleri şimdiden huzursuz etmeye başladı. Yıllardır uydu giderlerini belediyelere yükleyen bu iki kanalın bu sürecin resmiyete kavuşmasının ardından kapıya kilit vurması içten bile değil. Günde 500 kişi’nin bile izlemediği bu kanallar için, bu isabet kararın uygulanmasını dört gözle bekliyoruz. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 4
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!