refah
VAHAP
murat aslan
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2324.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70850.81$

Malatya'da Temiz Su ve Bedava Elektrik Hizmeti

Malatya'da Temiz Su ve Bedava Elektrik Hizmeti
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba CHP belediyelerce kurulan konteyner kentte su arıtma ve güneş enerjisi tesisi açılışında konuştu.

Ağbaba;’’ Belediyelerimizin kurmuş olduğu bu konteyner kentte yine belediyelerimizin desteği ile hemşerilerimiz temiz suya ulaşabilecek, güneş enerjisi sistemi ile bedava elektrik kullanabilecek’’ dedi.

Ağbaba ‘’Konteyner kentimizde kalan depremzedelerimiz temiz su içebilecek."

Güzelbahçe belediyemizin projesiyle 45 gün önce bu tesisin açılması için çalışmalarımız başladı. Tesisin açılması için Güzelbahçe belediyesi olarak bir konteynır tesis ettik. Bugün bu çalışmaları yürüten teknik ekip çalışmaları bitirdi. Bugün siz musluğumuzu açtıktan sonra konteynırkentte kalan vatandaşlarımız bu temiz suyu içebilecek. Sizin şahsınızda İzmir Güzelbahçe belediyesine ve İzmir Rotary kulübüne bir kez daha teşekkür ediyorum. İzmirli yurttaşlarımız ve İzmir belediyelerimiz bu süreçte bizlere çok büyük destekleri oldu. Malatya’mızın su kaynağı ne yazık ki depremle birlikte çamurlu olarak akmaya başladı ve halen öyle akıyor. Bu konuda İzmir ve Muğla Büyük Şehir Belediyemize ait kanalizasyon ve su işleri ekibi Malatya belediyesine destek olmak için çalıştılar. Onlara da emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Bu tesis çok önemli ihtiyacı bu konteyner kentte çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak. İzmirlilere Güzelbahçe belediye başkan yardımcımız Mustafa Günay’ı bize gönderdikleri için çok teşekkür ediyorum.90 günden beri Malatya’mız için benden daha fazla çalışan bir kişi daha var oda değerli başkan yardımcımız Mustafa Günay’dır. Sadece kendisi değil Güzel bahçemizin meleklerine de çok teşekkür ediyorum.

Beylikdüzü belediyemizin kurduğu güneş enerjisi sistemi ile elektrik bedava olacak.

Burada yine bir hayırsever belediyemizin, Beylikdüzü belediyemiz tarafından yapılan güneş enerjisi tesisini açıyoruz. Bu güneş enerjisi tesisi bulunduğumuz konteyner kentin elektriğini üretece ve depremzedelerimiz tek bir kuruş dahi ödemeden bu elektriği kullanacak.
Ben buradan bir kez daha Beylikdüzü Belediye Başkanımız Murat Çalık’a çok teşekkür ediyorum. Kendisine Malatya’dan kucak dolu sevgiler gönderiyoruz. Ayrıca yine hemşerimiz Beylikdüzü belediye başkan yardımcımız Serdar Mumcu’ya da çok teşekkür ediyorum.
Edirne’den Muğla’ya, Eskişehir’den Lüleburgaz’a bizlere verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.

Dayanışma yaşatır diyoruz. Malatya’da ilk kez bir konteyner kent güneş enerjisine sahip. İlk kez bir konteyner kentte temiz su içilebilecek. İçerisinde bulunduğumuz alandaki tüm konteynerleri belediyelerimiz karşıladı. Bodrum belediyesi, çeşme belediyesi, Edirne belediyesi, Odunpazarı, Marmaris belediyesi, Lüleburgaz belediyesine tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. 

Malatya’dan başlayarak sevgimizi Marmaris’e, Odunpazarı’na, Edirne’ye, Muğlaya, Çeşmeye iletiyoruz. Tüm bu belediyelerimiz sayesinde Malatya bu deprem sürecinden çok büyük destek ve fayda gördü. Çiğli Belediyemiz Malatya’mıza büyük bir seyyar kuaför gönderdi ve kadınlarımıza hizmet verdi. Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gürmükçü’ye de çok teşekkür ediyoruz. Bodrum belediyemiz bir kuaför dükkânı gönderdi ve Malatyalı kuaförlerimize iş verdi. Bornova Belediye başkanımız konteyner kentte kalan Down Sendromlu ve Otizmli çocuklarımız için klima gönderdi. Ayrıca Kadıköy belediye başkanımız Şerdil Odabaşına ve belediye başkan yardımcımız Fahrettin Kayhan’a da çok teşekkür ederiz. 90 günden beri Yeşiltepe ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallemizde her öğün yemek yapıp dağıtıyorlar. Son teşekkürü de değerli hemşerimiz Battal İlgezdiye yapalım. Kendisi iyi ki var.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
aziz

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!