tso
Malatya
09 Haziran, 2026, Salı
  • DOLAR
    46.12
  • EURO
    53.32
  • ALTIN
    6448.2
  • BIST
    13.861
  • BTC
    63311.457$

Malatya'da O İlçeyi Resmen Yılanlar Bastı!

Malatya'da O İlçeyi Resmen Yılanlar Bastı!
Darende ilçesinde Tohma Çayı üzerindeki köprünün altında görüntülenen büyük yılanlar, çevrede bulunan vatandaşlarda kısa süreli tedirginliğe neden oldu.

MALATYA (MHA) - Malatya’nın Darende ilçesinde terminal yanında bulunan ve Tohma Çayı’nın geçtiği köprünün altında görüntülenen yılanlar dikkat çekti. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen yılanların oldukça büyük ve uzun olmaları nedeniyle çevrede kısa süreli tedirginlik yaşandı.

Köprünün alt kısmında hareket halinde görülen yılanları fark eden vatandaşlar, durumu cep telefonlarıyla kayıt altına aldı. Görüntülerde birden fazla yılanın çay kenarında ve kayalık bölgelerde hareket ettiği görüldü.

Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak havaların etkisiyle yılanların daha sık görülmeye başladığını belirten vatandaşlar, bölgede yaşayanların dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Yetkililer ise vatandaşların yılanlarla karşılaşmaları halinde müdahale etmemeleri ve durumu ilgili kurumlara bildirmeleri gerektiğini hatırlattı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!