Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68266.110$

Malatya'da AK Partili Belediye Başkanı Görevden Affını İstedi!


Malatya'da AK Partili Belediye Başkanı Görevden Affını İstedi!
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er'in görevden affını istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

AK Partili Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er’in Cumhurbaşkanı ile görüşerek görevden affını istediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

Göreve daveti bile bir organizasyonun parçası olan ve girdiği çıkmazın boyutunun bu denli olduğunu kestiremeyen Sami Er, ilk hayal kırıklığını bütçe ve borçları görünce yaşadı. Kendi deyimi ile kasada tek kuruşun olmayışı ve personel maaşının çekilen kredi ile ödendiği sitemleri, haliyle parasız pulsuz nasıl bir çalışma içerisine gireceği endişesini bir hayli arttırdı. 

Tüm bunlar yetmez gibi Başkan vekili seçiminde yedikleri golün ardından Meşalecilerin, Ali Ekinci ismini istifaya zorlaması ve Ramazan Ayhan’ın başkan vekili yapılması baskısı Sami Er’i çileden çıkardı. Tüm bunlara ilave olarak yeni ve eski milletvekillerinin bir türlü bitmek bilmeyen taleplerinden iyice bunalan Er, İddialara göre soluğu Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında aldı. Tüm bu yaşananları gerekçe gösterip “Parasız pulsuz ne iş yapabilirim efendim, görevden affımı arz ediyorum” dediği gündeme bomba gibi düştü. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu talebi kabul etmediği, kaynak konusunda da tüm Malatya yönetim protokolünün bakanları ziyaret edip finansman desteği istemeleri konusunda yönlendirme yaptığı aldığımız kulis bilgileri arasında. 

MALATYA PROTOKOLÜ ANKARA’DA!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, bazı AK Parti Milletvekilleri ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er’in birkaç gündür Ankara’da bakanlıkları ziyaret ettiği gerçeği yukarıda bahsedilen iddiaları doğrulayan kriter olarak dikkatlerden kaçmadı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesini Meşaleci Sami Er’in yönetmediği uzaktan kumanda ile yönetime müdahale edildiği bu halde kendisinin tam 37 kez söylediği “Malatya’yı ayağa kaldıracağız” sözünün hayal olduğunu, memleketin daha uzun yıllar bu mağduriyetleri çekeceğine işaret ediyor. 

Allah Malatya’nın Yardımcısı Olsun…
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Yeliz
    05-05-2024 04:55

    Malatyaya hayırlı uğurlu olsun düzelir duzelir

  • yorum avatar
    Su
    04-05-2024 17:57

    Deprem olalı üzerinden 16 ay geçti hâlâ tek çakılı çivi yok , çarşı bitik yok hâlâ yok , şehirin her yeri konteyner dolu adları geçici ama bu gidişle kalıcı olacak galiba. Güçlendirme firmaları herşeylerini kaybetmiş insanları soymanın derdinde , belediye yine öyle…insanların para verip aldıkları evleri yeniden satın almaları isteniyor , fiyat konusunda denetim yok herkes rant peşinde bir Allah kulu halkı düşünmüyor. Gücü olan çekti gitti , kalan zenginler villa yaptırıyor , bazıları güçlendirme şirketlerinin insafına kalmış , diğer yarısı konteynerlarda… Akp en çok oy atan şehir bekleyin Malatya düzelir (!)

  • yorum avatar
    Mustafa Akkurt
    04-05-2024 15:12

    Başkanım, siz aday olduğun zaman dışarıda gelen adam dediler. Ama Malatya da yaşayanları gördük. Başkanın Malatya sevdalısı olduğunu gösterdiniz. Bu çıkış sayesinde bakanların Malatya geldiğini gördük. İnşallah Malatya’mız 1 yıl içinde bitmiş olacak. Sizin gibi başkan görmedi. Yolunuz Açık olsun İnşallah.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!