Malatya
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2411.2
  • BIST
    10247.23
  • BTC
    61450.15$

Malatya'da AK Parti Adaylarına Protesto Yapıldı


AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ve AK Partili yöneticilerin bulunduğu seçim toplantısı protesto edildi.

Çok değil geçtiğimiz hafta AK Parti Malatya İl Teşkilatının ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er’in belirlediği listeye büyük tepkilerin olduğunu belirtmiştik. Buna rağmen listede sadece Pütürge’de değişime giden AK Parti Malatya İl Teşkilatına ilk seçim gezisi protestosu yapıldı. 

Yeşilyurt Salköprü Mah. Kapalı Spor Salonu’nda 19:30 saatlerinde yapılan mahalle toplantısında AK Parti adaylarına protesto yapıldı. 

TÜM OLAYLARIN BAŞLANGICI REZERV ALANI İDDİASI

Edindiğimiz bilgiye göre bir süredir Salköprü Mahallesinin rezerv alanı ilan edildiği iddiaları vatandaşları yetercince germişti. Çok kısa bir süre önce mahalle sakinleri muhtar'a gidip "Nedir bu işin aslı, duyduklarımız doğru mudur?" deyince, muhtar, Çevre Şehircilik ve İklimlendirme İl müdürünü ve AFAD Müdürü'nün gelmesini rica edip vatandaşları bu konu hakkında bilgilendirmek üzere Kapalı spor salonuna davet ediyor. AK Parti İl Başkanı Namık Gören ise kendi gelmediği gibi müdürleri de yollamayıp direkt Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ve AK Parti Yeşilyurt ilçe kadın kolları başkanı Gönül Özfındık'ı gönderiyor. Adaylar konuşmalarına oy istemeyle başlayınca bin'e yakın mahalle sakini şaşırıyor. "Yahu biz Rezerv işine açıklık beklerken, bunlar gelmiş bizden oy istiyor" şeklinde söylenmeye başlayıp salonu terk etmeye başlıyorlar. Çünkü AK Partili olmayan vatandaşlarda müdürleri bekliyor. O esnada Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit ses tonunu yükselterek " Sakin olun önce sabırlı olun dinleyin" der demez öfkeli vatandaş adayların üzerine doğru yöneliyor. Duyarlı vatandaşların araya girmesiyle facia son anda önleniyor. O sırada bir vatandaş video da izleyeceğiniz üzere "Arkadaşlar Salköprü Mahalle toplantısı sona ermiştir. Bunlar bizim derdimizi dinlemeye değil, oy istemeye gelmişler. Basın açıklaması kapının önünde yapılacaktır" diye vatandaşların salonu boşaltmasını söyledi. 

BU ŞEKİLDE Mİ MALATYA'YI YÖNETECEKSİNİZ!

AK Parti il başkanı Namık Gören'e sormak lazım! Peki bu adaylar o alana nasıl güvenliksiz ve korumasız yollanıyor. Allah korusun bir linç girişimi olsa kime hesap vereceksiniz? Böyle rezalet bir iş olamaz! Böyle mi seçim organizasyonu yapacaksınız? Böyle mi seçim kazanacaksınız? 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!