oğuzhan
Malatya
01 Eylül, 2026, Salı
  • DOLAR
    48.28
  • EURO
    56.09
  • ALTIN
    6897.4
  • BIST
    14.334
  • BTC
    79157.437$

Malatya’da “Abe Ne Yapak Sıcaktır” Uygulaması

Malatya’da “Abe Ne Yapak Sıcaktır” Uygulaması
Malatya’da çocukların kanal keyfi akıllara Sosyal medyada ünlenen Diyarbakırlı çocuğun “Abe ne yapak sıcaktır” sözünü getirdi.

Sıcak havadan bunalan çocuklar, cadde ortasındaki su kanalını havuz gibi kullanarak serinledi. Bir çocuğun adeta olimpik havuzdaymışçasına yaptığı dalışlar, çevredeki vatandaşların yüzünü güldürdü.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Fahri Kayahan Caddesi’nde sıcak havalar farklı görüntüler ortaya çıkardı. Havuza gidemeyen çocuklar, cadde ortasından geçen su kanalına girerek serinlemeye çalıştı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, çocukların kanalda kulaç attığı, bir çocuğun ise kendini suya profesyonel bir sporcu gibi bıraktığı anlar yer aldı. Çevredeki vatandaşların ilgisini çeken bu anlar izleyenlere tebessüm ettirdi.

Çocukların tehlikeleri göze alarak kanalda yüzmesi dikkat çekerken, sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede ilgi gördü.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!