Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67939.867$

Malatya Yeşilyurt Belediyesi Adıyaman'a Bağlanacak mı!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi Adıyaman'a Bağlanacak mı!
31 Mart Seçimlerinin ardından zaten deprem mağduru olan kadersiz Malatya, ehliyet ve liyakattan uzak insanlarla anılmaya ve gelecek umutları tükenmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız ve büyük ses getiren “Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nde neler dönüyor?” haberinde Başkan Geçit’in bocaladığını ve bir takım anormalliklere değinmiştik. 

O anormalliklerden biri daha gün yüzüne çıktı. Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel gibi 5 sefer gidip 6 sefer gelen antrenörlerden biri olan Mahmut Evren’i Yeşilyurt Belediyespor’a teknik direktör eden Başkan İlhan Geçit, bu dayatılan isme bir de methiyeler düzmekten geri kalmamıştı.

BAŞKAN GEÇİT OLMAYAN TECRÜBEYİ SAVUNDU!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit  yaptığı açıklamada "Yeşilyurt Belediyespor olarak, Malatya'nın tecrübeli teknik direktörlerinden Mahmut Evren ile anlaşma sağladık. Mahmut Evren'in liderliğinde, takımımızın büyük başarılara imza atacağına ve sporseverlere keyifli maçlar izleteceğine inanıyoruz. Bu anlaşmanın, Yeşilyurt Belediyesporumuza yeni bir dinamizm kazandıracağına ve kulübümüzü daha ileriye taşıyacağına olan inancımız tamdır." dedi. 

BELGESİ BİLE KURTARMIYOR!

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’in adından övgüyle bahsettiği Mahmut Evren’in yeterli bir diplomasının bile olmadığı ortaya çıktı. UEFA B antrenörlük diploması bulunan Evren’in U19 ve altı takımlardan başka takım çalıştırma yeterliliği ve bilgisi bulunmuyor. 

44 Malatyaspor ile milyonları çar çur edip hiçbir başarılı sonuç alınamamıştı. Yine Evren için Malatya’da yetişen futbolcu çocukları dışarıya gönderip deyim yerindeyse yoluna düşüp adeta menajerlik işlerinde bulunması Malatya spor kamuoyunda dillendirilen iddialar arasında yerini alıyor. 

İSMAİL TEKİN’İN YOLUNDA İLERLİYOR!

Malatya’nın yaşlı kurt antrenörlerinden olan İsmail Tekin gibi para nerde Mahmut Evren orada! Sportif başarı deseniz tek bir takımı üst lige çıkardıkları söylenemez. Ama para olmadı mı ne memleket ne futbol aşkı ortada kalmıyor. Malatya’nın onlarca başarılı antrenörü varken neden Adıyaman kökenli Mahmut Evren isminin Başkan Geçit’e ısrar edildiğini başkan’a sormak lazım. Oldu olacak Yeşilyurt ilçesini Adıyaman’a bağlayalım hepimiz kurtulalım. Başkan Geçit'in başarılı işi şurada dursun hata tablosunu doldurmaya devam ediyor. Allah sonumuzu hayır etsin. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!