Malatya Valiliği Yangın İle İlgili Bilgilendirme Yaptı!

Battalgazi İlçesinde TOKİ inşaat şantiyesinde işçilerin konakladığı prefabrik yapıda yangın çıktı. Malatya Valiliği konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.
Konteynerlere kısa sürede alevlere teslim olurken işçiler, Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesini arayarak ihbarda bulundu. İtfaiye ekiplerinin 13 araç ve 32 personel ile müdahale ettiği yangın, 1,5 saat sonra kontrole alındı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi.
İlimiz Battalgazi İlçesi İsmetiye Mahallesi'nde bulunan ve rezerv yapı alanı olarak ilan edilen Merkez 4. Bölge 1. Etap Proje Alanı'nda, TOKİ tarafından ihale edilen inşaat çalışmalarına devam edildiği esnada; 31 Ocak 2025 tarihinde saat 12:30 sularında, şantiyede çalışan işçilerin konakladığı prefabrik yapıda yangın çıkmıştır.
Yangında; 2 işçi dumandan etkilenirken, 1 işçi ayağını incitmiş olup, ayakta tedavileri gerçekleştirilmiştir. Yangının çıkış sebebiyle ilgili incelemeler devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.