Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Malatya Selahattin Gürkan Diyor! Macera İstemiyor!


Malatya Selahattin Gürkan Diyor! Macera İstemiyor!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a sahip çıkan Malatyalıların "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN" sözleriyle moral olduğu ve sosyal medyada dolaşan resmine binlerce yorum yapması dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Malatya teşkilatının düzenlediği temayül yoklamasında hatırı sayılır bir destek ve teveccüh alan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, aylar öncesinden ilan ettiğimiz gibi Malatya'da rakipsiz tek başkan adayıdır. Rakip olamaz ama yine de kurcalamaktan ve gündem oluşturmaktan geri kalmayan Öznur Çalık, trollerin ve manipülasyoncuların listesinde varsın 1. Olma hayalleriyle avunsun dursun. Hayal kurmak parayla değil, ama Malatya'nın hayalleri ve halüsinasyonlarla kaybedecek bir dakikası bile yok. Malatya her zamankinden daha çok özverili çalışma ve eski günlerine dönmek adına yoğun bir yapılanma içerisine girmelidir. Malatya'nın ithal aday ya da birilerinin egolarını tatmin etmek için adaylığını açıkladığı bir şehir olarak görülmemesi, bir an önce yapılaşmaya başlamalıdır.

EXPO 2028'e kadar tekrar ayağa kalkacaksa o da Selahattin Başkan'la mümkün olacaktır. Bazı trollerin başkanın videolarından alıntı yapıp sağda solda sözde algı oluşturduklarına şahitlik etmiştik. O troller ve aklını kiraya verenlere Başkan Gürkan'ın bu yağmurlu havada tek başına yürüdüğü pozla meşhur Liverpool taraftarının slogan şarkısı haline gelen "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN" sözü ile cevap vermiş olalım.

YOU'LL NEVER WALK ALONE İngiltere futbol takımlarından Liverpool takımının taraftarına özgü bir kilise ilahisinden uyarlanmıştır.

HİKAYESİ

15 Nisan 1989'da ise Liverpool'un Nottingham Forest'la Sheffield'daki Hillsborough stadında oynayacağı FA Cup yarı finalinde 96 Liverpool taraftarı izdiham sebebiyle hayatını kaybediyor. Asla yalnız yürümeyeceksin sözü Hillsborough felaketinden sonra çok daha derin ve trajik bir anlam kazanıyor. Tıpkı 6 Şubat depremlerinde binlerce canımızı kaybettiğimiz gibi.

İŞTE BAŞKAN GÜRKAN'IN PANDEMİ VE DEPREM YAŞAYAN MEMLEKETİNE KATTIĞI HİZMETLER

Dünya Kayısı Ticaret Merkezi
Lisanslı Depoculuk
Millet Kütüphanesi
YİMPAŞ
Orduzu Spor Kompleksi
Ekmek & Yemek Fabrikası
Cumhuriyet Meydanı
Kuzey Kuşak Yolu
Yol Yapımı
Gürdal Akşit Bulvarı
Orduzu Halı Saha Tesisleri
İçme Suyu – Kanalizasyon
Batı Kollektörü
İş Makinaları
Otobüsler
Mikserler
18 Okula 27 Spor Tesisi
Akçadağ Gençlik Merkezi
Arguvan Spor Salonu
Beydağı Tabiat Parkı ve Gençlik Kampı
Yüzüncü Yıl Parkı
91 Bin Dev Ticaret Merkezi
Enerji Yatırımları
MASKİ GES – HES Yatırımları
Asfalt Plentleri
Sümer Polis Karakolu
Polis Kantini
Şehir Mezarlığı İdari Bina
TOKİ Ticaret Merkezi
Sürgü Spor Kompleksi
Millet Bahçesi
Tekstil Kent
Matin İş Merkezi
Babuktu İş Merkezi
Arapgir Arıtma Tesisi
Arguvan Arıtma Tesisi
Doğanşehir Arıtma Tesisi
Doğanyol Arıtma Tesisi
Hekimhan Arıtma Tesisi
Pütürge Arıtma Tesisi
Yazıhan Arıtma Tesisi
Doğu Kollektörü
Beton Santrali
2. Ordu Mehmetçik Cami
Buğday Pazarı

Gibi hizmetlere toplamda 30 Milyar TL yatırımları Malatya'ya kazandıran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tüm bu yatırımların yanı sıra geçmiş dönemde yüklü bir miktar bırakılan borcu da sıfırlama başarısı gösterdi.

Üstelik bu hizmetler ve yatırımları pandemi süreci ve deprem sürecinde gerçekleştirme mucizesi gösteren Başkan Gürkan, sık sık dile getirdiği gibi "Bu hizmetler Allah'ın bize bereketidir. Başka türlü izahı mümkün değildir." şimdi neden Selahattin Gürkan isminde ısrarcı olduğumuzu anladınız mı?

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!