Malatya
22 Nisan, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.22
  • EURO
    44.23
  • ALTIN
    4157.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    87507.546$

Malatya İl Sağlık Müdürü Erhan Berk Görevini Başarıyla Tamamladı!


Malatya İl Sağlık Müdürü Erhan Berk Görevini Başarıyla Tamamladı!
Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Erhan Berk, görev sürecini alnının akıyla tamamlayarak, bazıları gibi şaibe ve farklı işlerle anılmak yerine başarıyla anılacak.

Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Erhan Berk’in görev süreci sona erdiği için Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne Hekimhan Devlet Hastanesi’nde Başhekim görevini sürdüren Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Cezmi Karaca atandı. 

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü olan ve Profesörlüğü tartışmalı olan Recep Bentli’nin, İl Sağlık Müdürlüğü’ndeyken Pandemi sürecinde arızalı ve boş oksijen tüpü nedeniyle 30’ya yakın hastanın ölüm skandalı ve çeşitli şaibeli işlerden sonra görevi devralan Dr. Erhan Berk, kısa sürede geçmişin tüm sorunlarını düzelterek, koordineli ve birbiriyle uyumlu çalışan bir sağlıklı süreç yürütmüştü. Eski Müdür Recep Bentli ile çiğköfte partileri veren Kartel medya, Dr. Erhan Berk için önce milliyetçi bir dışlama, ardından Turgut Özal Üniversitesi’nin kurucu rektörü Prof. Dr. Aysun Bay’a hasımlık besleyerek Erhan Hoca’nın sözde Aysun Hoca’nın adamı olduğunu ilan etmişti. 

Dr. Erhan Berk alnının akıyla hiçbir şaibeye müsamaha göstermeden görevini tamamlamış, son olarak geçtiğimiz haftalarda onlarca araç ve ekipmanı kuruma kazandırarak gönül rahatlığıyla görevini tamamlamıştı. 

Erhan Hoca’nın Kartel Medya’nın yalan ve yanlış bilgilerinde olduğu gibi Malatya’da herhangi bir üniversiteye dönmesinin söz konusu olmayacağı, Ankara’da Doçentlik için kariyerini sürdüreceği öğrenildi. 

Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 4
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Malatyadanbiri
    18-03-2025 12:21

    Acilde oda ayırılmış hocamıza, inşallah hastalarımıza şifa olup acile gelen çocukların muayenesini ve tedavisini verecek bundan sonra. Biz kendisinden razıyız. Artık tabip olarak hizmet vereceği için şehrimiz şanslı. Hocamızdan Allah razı olsun.

  • yorum avatar
    Ramiz
    18-03-2025 09:30

    Eeee gün ola harman ola.Recep Bentli yanlış bir strateji içinde evet üniversite malesef dini kullanan islamyetle alakası olmayan insanlar, ırkçı bir tavırla bakan egoist ayrıştırıcı bir yönetim toplanmış durumdadır.Sadece kendi alanında şuanlık devletin koltuklarında oturuyorlar etkileri yok.Elbet gerçek sahiplerini laiğini bulacak insanlar Allah ın izniyle gelecektir.Bu arada bir şey söylemek lazım geçen gün taziyesi vardı Allah rahmet eylesin.ufak bir dipnot:”EE ÖLÜMDE VAR DELİ DAVUT”

  • yorum avatar
    Mahmut
    18-03-2025 08:11

    ERHAN HOCAMIZA TÜM EMEKLERİNDEN DOLAYI TESEKKÜRLER EDERİZ YOLU AÇIK OLSUN

  • yorum avatar
    Yusuf
    17-03-2025 15:57

    Recep bentlinin tek sorunu bu olsa üniversiteyi meşaleye peş keş çekti yapılanmasına bakın hepsi meşaleci ama size söz veriyoruz Malatyadan.com çakma rektör Recep bentlinin her şeyiOrtaya döküldü çok sürmez patlaklık verir duyarsınız bunlar hain insanlar kendi cemaatları harici kimseyi takmaz

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!