Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67837.399$

Malatya Hekimhan'da AK Parti - MHP Sınıfta Kaldı!

Malatya Hekimhan'da AK Parti - MHP Sınıfta Kaldı!
Cumhur ittifakı Malatya'da AK Partili Acemi başkan'ın elinden adeta başkanlığı CHP'ye hediye etti.

17 Ocak 2024 tarihli “Malatya’da Cumhur İttifakına Zarar Verecek Olay!” manşetli haberimizde yine nokta atışı bir habercilik yaparak AK Parti’nin basiretsiz yönetiminin sonucunu ortaya çıkardık. 

Önce olaydan kısa bahsedecek olursak konu daha iyi anlaşılacaktır. 

MHP İL BAŞKANI GÖKHAN GÖK SİTEM ETMİŞTİ!

Cumhur ittifakı Malatya’da Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinde MHP adaylarının destekleneceğini duyurmuştu. AK Parti Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Oktay bu kararın ardından parti değişerek Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı oldu. Bunun üzerine AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan partisinin kararını tanımayarak partiden ayrılan Yeniden Refah Partisi Adayı Kemal Oktay’a destek vereceğini dillendirmesi üzerine MHP ilçe teşkilatı bu durumdan nem kaptı ve çatlak sesler yükselmeye başladı. MHP Malatya il başkanı Gökhan Gök ile yaptığımız telefon görüşmesinde bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını belirterek şu sözleri kullanmıştı. 

İstifa eden AK Parti Eski İlçe Başkanı Hacı Özhan

MHP İl Başkanı Gökhan Gök " Biz 2 ilçe hariç tüm ilçelerimizde İttifak ortağımız AK Parti'nin adaylarını destekliyoruz. Fakat aynı şeyi de AK Parti'den bekliyoruz. Hekimhan ve Kuluncak'da bizim adaylarımızı desteklemelerini bekliyoruz: Sağdan soldan bir takım duyumlar alıyoruz. Bu da açıkcası bizi üzüyor. İttifak ruhunu zedeleyecek bu tür söylemlerin olmaması memleketimiz için hayırlı olacaktır. Güzel ve verimli bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Kuluncak ilçemizde de eski belediye belediye başkanı Mehmet Boyraz'ın bir takım çalışmalar yaptığını duyuyoruz. AK Partili ilçe yöneticilerimizden ittifak ruhuna göre hareket etmelerini bekliyoruz. İnşallah aksi yöndeki eylemlerde bulunmazlar. AK Parti il Başkanımız Namık Gören'in gereken hassasiyeti sergilediğine yürekten inanıyorum. İnşallah ilçe temsilcileride parti direktiflerine bağlı kalırlar. Bizimde aklımızda soru işaretleri oluşmaz" dedi. 

Buraya kadar her şey normal. Gelelim AK Parti’nin eleştiri oklarını üzerine çeken ve basiretsiz yönetimiyle her şeyi eline yüzüne bulaştıran il başkanı Namık Gören’in açıklamalarına. 

MHP İl Başkanının bu sözlerinin ardından AK Parti il başkanı Namık Gören ile yaptığımız telefon görüşmesinde şu sözleri sarf etti. "İlçe başkanlarımızla görüşeceğiz. Bu şekilde bir iddia kabul edilemez. Nihayetinde bize genel merkez kimi derse o ismin arkasında durarak seçim çalışmalarını yürüteceğiz. MHP'nin Hekimhan ve Kuluncak adayları olan Erhan Cengiz ve Mehmet Tabaroğulları için partimiz seçim çalışmalarını yürütecektir. Bundan herkes müsterih olsun. Aksi bir duruma ne ben ne de partimiz asla müsade etmez" dedi.   

İLÇE BAŞKANI, İL BAŞKANI NAMIK GÖREN’İ TAKMAYINCA İSTİFA GELDİ!

Henüz yeni il başkanı olması ve acemice işlere imza atmasıyla nam yapan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, otoritesizliğinin bedelini partiyi dağıtarak ödemeye devam ediyor. AK Parti Hekimhan ilçesinde müdahale etmekten yoksun kalan Gören’in son çare ilçe başkanının istifasını alarak sonuçlandırması eksi çizelgesine bir çizik daha attırdı.

HEKİMHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA SALİM AKYÜZ ATANDI

Hacı Özhan’ın olaylı istifa sürecinin ardından AK Parti Hekimhan ilçesinde yeni ilçe başkanı olarak Salim Akyüz’ü görevlendirdi. Taban ne derece ikna edildi bilinmez ama CHP Adayı Mehmet Şerif Yıldırım bu kargaşanın içinden çıkabilecek güç ve kapasiteye sahip. Şimdiden Cumhur ittifakına ve Yeniden Refah Partisi adayı Kemal Oktay’a geçmiş olsun dileklerimizle. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!