Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63387.998$

Malatya Ferhat Göçer Konserine İlgisiz Kaldı


Malatya Ferhat Göçer Konserine İlgisiz Kaldı
Ünlü Sanatçı Ferhat Göçer Malatya'da verdiği konserde adeta hayal kırıklığına uğradı.
Yeşilyurt Belediyesi, 24'ncü Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında ünlü sanatçı Ferhat Göçer’i Malatyalılarla buluştu. Sanatçı Ferhat Göçer, sunduğu eşsiz müzik ziyafetiyle, konser alanına toplanan vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arka kısmında düzenlenen konser alanını yaklaşık bin civarındaki vatandaşa önce Eymen ve Cemal Öztaş konser verdi. 

Yıllardır fuar ve eğlence organizasyonlarına neşter vuran Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır önderliğinde diğer belediyelerin pasif kalması Malatyalılara eğlenceyi unutturmuş olmalı ki böyle bir organizasyona en fazla bin kişi toplanabildi. Her fuar zamanı geldiğinde Şehitleri ve Yurt Dışı yaşanan gelişmeleri bahane ederek bertaraf eden amatör belediyeler kültür organizasyonlarını eline yüzüne bulaştırmaktansa kolaycılığa kaçarak bir nevi Malatya’yı eğlenceye hasret bıraktı. Hal böyle olunca en star sanatçıyı da getirseniz katılımın bundan fazla olmasını beklemek hayalcilikten öteye gitmez.

VEKİLLER NEDEN YOK?

Öte yandan hemen hemen her organizasyonda boy gösteren gerek AK Parti gerek CHP, gerekse halkın adamı ve heran herkesin kolay ulaşacağını iddia eden Fendoğlu'nun böyle bir organizasyonda olmaması gözlerden kaçmadı. Yine Yeşilyurtlu olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin olmayışı  ve diğer belediye başkanlarının katılmaması geceye ilginin olmayışını zaten apaçık gözler önüne serdi. 



MUTLU İNSANLARIN ŞEHRİ Mİ?



Ferhat Göçer’i Malatyalı sevenleriyle buluşturdukları için mutlu olduklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “24.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivalimizi günlerdir süren çeşitli etkinliklerle dolu dolu yaşıyoruz. Gerçekleştirilen etkinliklere gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Mutlu İnsanların Şehir Yeşilyurt’ta kıymetli sanatçılarımız Eymen, Cemal Öztaş ve Ferhat Göçer’i hemşerilerimizle buluşturduk. Bu tarz etkinliklerimizi sürdürmeye, Yeşilyurtlulara böyle güzellikler yaşatmaya devam edeceğiz. Festivalimize muhteşem bir konserle son verdiğimiz için ayrıca mutlu olduk, başta yerel sanatçılarımız Eymen ve Cemal Öztaş olmak üzere ünlü sanatçımız Ferhat Göçer’e bu keyifli, hareketli ve coşku dolu konser için teşekkür ediyorum. Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’a yakışan bir konserle festivalimizi tamamlamanın onurunu yaşıyoruz. Teşekkürler Malatya, teşekkürler Yeşilyurt” dedi.

Sevenleri tarafından ilgiyle karşılanan sanatçı Ferhat Göçer, bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde birbirinden güzel şarkılar seslendirerek dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Ünlü sanatçının şarkılarına tüm vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. 

FORMA VE KAYISI HEDİYESİ



2018 Yılı Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri Ağası Adil Nalbant, Ferhat Göçer’e Evkur Yeni Malatyaspor ve Yeşilyurt Belediyespor forması ile Yeşilyurt’un eşsiz aroma ve muhteşem lezzete sahip meşhur dalbastı kirazı ve dünyaca ünlü Malatya kayısısı hediye etti. Konserde sahne alan yerel sanatçılar Eymen ile Cemal Öztaş’a da dalbastı kirazı ve kayısı hediye edildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!