Malatya'da Fırtına herşeyi uçurdu! 4 kişi yaralandı

Malatya'da yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle Maliye binasının en son katında yapılan saç çatının uçması nedeniyle biri çocuk 4 kişi ağır yaralandı.
Malatya'da Sabah saatlerinden beri etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Malatya Vergi Dairesi hizmet binasının en son katında sonradan ekleme yapılan saç çatının uçması korku dolu anlar yaşattı.
Polis olay yerini güvenlik çemberine alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
" ANNE VE ÇOCUĞU AĞIR YARALANDI "
Demir çatının yere çakılması ile o sırada kaldırımdan geçen bir anne ile çocuğu ağır yaralandı. Toplam 3 kişinin ağır yaralandığı kazada kaldırımda kanlar içerisinde yatan biri çocuk 4 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldılar.Polis olay yerini güvenlik çemberine alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
AĞAÇLAR KÖKÜNDEN SÖKÜLDÜ
Şehir Merkezi başta olmak üzere bir çok cadde'de ağaçların kökünden söküldüğü ve otoyolunu kapattığı alınan bilgiler arasında. Bazı kurum ve Esnafların tabelaları söküldü.Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.