Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Malatya Ciddi Bir Tehlike İle Karşı Karşıya!


Malatya Ciddi Bir Tehlike İle Karşı Karşıya!
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Pazar Günü Açıklayacak. Aylar öncesinden açıkladığımız mevcut Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ismine karşı bir takım odaklarca ayak oyunlarının yapıldığı bilgisi haber merkezimize ulaştı.

Battalgazi Belediye Başkanlık dönemi olsun Malatya Büyükşehir Belediye dönemi olsun bir çok eser ve başarılı iş ortaya koyan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kamuoyunda kabul gören tek isim olarak aylardır öne çıkıyordu. Tüm olası rakiplerini eleyen ve tekrar aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılmasına rağmen bir iki gündür bir takım ayak oyunlarının döndüğü bilgisine ulaştık. Malatya'dan 10 yıl önce ayrılan Sami Er isminde uzlaşıldığı iddiaları Selahattin Gürkan destekçileri ve Malatyalıları bir hayli tedirgin etti. 

SAMİ ER ADAY GÖSTERİLİRSE KAZANIR MI?

Olası bu ismin aday gösterilmesi durumunda zaten 90-100 bin civarında düşen AK Parti oyu muhtemeldir ki daha fazla kayıplar vermesi içten bile değil. Zaten milletvekili yönetiminden muzdarip olan deprem mağduru şehrimiz bu şoku üzerinden atar mı? bunlar akıllara gelen ilk sorular. İthal aday statüsünden tutunda, deprem sürecinde memlekete uğramaması ve kılını kıpırdatmaması Malatyalılar tarafından kabul görmeyecek bir gerçek olarak önümüzde duruyor. Tüm bunlara ilave olarak "Şelale Terör Örgütünün" ilk desteklediği adayın ismi raftan kaldırılınca bu isme yönelmesi yine geçen dönem belediyelere dadanan ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını gasp edip sömürenlere tekrar rant ve çıkar kapısına dönüşecek olan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya'da cemaat sömürüsüne teslim olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. 

SELAHATTİN GÜRKAN BAŞKA PARTİ'DEN ADAY OLUR MU?

Geçen seçimde Cumhur ittifakının desteklediği aday olan Gürkan, rekor bir oy olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. Selahattin Başkanı tanıyanlar ne kadar gözü kara ve cesur olduğunu bilir. Hiç bir dayatmaya ve baskıya asla müsammaha tanımayan bir karaktere sahip olan Başkan Gürkan'ın ne kadar disiplinli ve özverili olduğunu en iyi çalışma arkadaşları ve belediye personelleri biliyor. Kulislerimize göre başkan Gürkan'ın aday gösterilmeme durumunda başka bir partiden yada bağımsız aday olma durumu söz konusu. Hatta İYİ Parti, CHP, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi gibi bir çok parti'nin Selahattin Gürkan için Büyükşehir Belediye Adayını açıklamaması açık çek olarak yorumlanıyor. 

AK PARTİ İÇİNDEKİ İRLANDALILAR GÜRKAN'A AYAK OYUNLARI YAPIYOR!

Malatya AK Parti teşkilatında bazı kimselerin mevcut başkan Selahattin Gürkan'ı istemeyen ve bir takım ayak oyunları yaptığını duyuyoruz. Hatta en iyimser tabirle başkanın sağlık durumu ve yıpranmışlığını bahane göstererek istemediklerini belirtmeleri aylardır yazdığımız çatlağın büyüklüğünü ortaya seriyor. 6 Şubat'da yıkılan sadece şehir değil, parti içi dengeler, vicdan ve siyasi ahlak ağır kırıklar aldı. En önemlisi de bu mağduriyeti yaşayan şehirde hala memleketten çok kendi rantını ve çıkarını düşünenlerin olduğunu duymak, memleketini ve geleceğini düşünenleri bir hayli üzüyor. Üstelik "Şelale Terör Örgütünün" hala rant ve çıkarı uğruna adaylar çıkarması akıl alır gibi değil.

Pazartesi, memleket mi rant grupları mı kazanacak? Bekleyip göreceğiz! 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 10
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 5
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Malatya
    15-01-2024 15:12

    Önce ağır hasar binalar Bi yıkın gardaş, çevreyolu araç yaya iç içe, açıl işmerkezi ağır hasar tepeden insanların başına sarkmış Malatya aaaaa Malatya

  • yorum avatar
    Mehmet
    13-01-2024 00:40

    Sn.Yazar görüşlerinize tamamen katılıyorum. Sami Er bu kadar çok iyiydi de neden 10 yıl önce adam temayülde birinci çıkmasına rağmen millet vekilliğini vermediler. Şimdi ne oldu da vekiller ve il başkanı ve emekli hanım efendi Sami beye açık çek verdiler. Ne cevher gördüler. Bence burada depremin ardından büyük rantı görenler kendilerine taşeron belediye başkanı buldular. Bunlar emir edecek Sami yapacak. Bir parti düşünün ki başarıyla ilerleyen kendi belediye başkanını hiç bir açığı ,Faso’sunu ortaya koyamaz iken alçaklık sınırlarını zorlayarak resmen postmodern darbe gibi sesiz sedasız al aşağı etmek istemeleri neyle izah edebilirler. Hiçbir gerekçe sunmadan görevden el çektirmek ancak dış mihrakların desteği , isteği doğrultusunda olabileceğini düşünüyorum. Malatya’da Battalgazi’nin evlatlarına reva görülen bu Bizans oyununu ancak sizler gibi feraset sahibi gazeteciler bozabilir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!