Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2528.5
  • BIST
    10889.48
  • BTC
    67753.103$

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ne İş Yapıyor?

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ne İş Yapıyor?
Göreve gelmesinin ardından neredeyse 2 ay geçen meşaleci başkan Sami Er, hala vatandaşın ve kentin sorunlarına duyarsız kalmaya devam ediyor. Öte yandan belediyedeki değişimlerden dolayı Cumhurbaşkanlığı'ndan uyarı yapıldığı iddialara gündeme bomba gibi düştü.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er’in keyfi uygulamalarına Cumhurbaşkanlığından ihtar çekildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Devraldığı belediye’nin de AK Partili bir belediye olduğunu unutan ve neredeyse tüm kadroları değiştiren Sami Er hakkında Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi CİMER’e çok sayıda şikayetin gittiği bildirildi. Şikayetlerden dolayı belediyeye dönüş yapan İletişim merkezi’nin belediye yetkililerini uyardığı iddiası yankılanırken, hala doğru düzgün bir ekibin kurulmaması eleştiri konusu oldu. Malatya Büyükşehir Belediyesi resmi web sayfasında teşkilatın ve isimlerin olmayışı, kentin nasıl amatör bir zihniyete teslim edildiğini ortaya seriyor. 

CİMER'E ŞİKAYETLER ARTIYOR!

Malatya Büyüşehir Belediyesi'nde Daire Başkanlıklarından tutun, personel müdürleri ve şeflere kadar değişim yapılması bardağı taşıran son damla oldu. Hatta bazı personellerin haber merkezimize yaptığı şikayetlerde kendilerine mobbing uygulandığını ve tüm yapılan eylemleri CİMER'e şikayet ettiklerini belirtiyor. Sami Er'in çalışanlarla ne problemi var kimse anlamış değil. Memleketin onca problemi varken hala doğru düzgün bir kadro oluşturamadan kısır çekişmelerle efor sarf eden Sami Er'e tepkiler artarak devam edeceğe benziyor. 

İÇME SUYU YİNE BULANIK AKIYOR!

Depremin ardından içme suyunun kalitesinin bozulduğu belli bir süre kullanılmaması yönünde uyarılar yapan MASKİ, ardından içme suyunun normale döndüğünü açıklamış 3-5 aydır herhangi bir problem yaşanmamıştı. Son birkaç aydır tekrar şikayetler almaya başladı. Kanalboyunda ikamet eden A.Y. isimli vatandaş “Birkaç gündür tekrar suyumuz sarı bulanık akmaya başladı. İçmeye zaten hazır su tüketiyoruz. Temizlik ve mutfakta kullanmak için ne derece sağlıklı bu suyu kullanmak endişelerimiz var” dedi.  

GÜNDÜZ KARA SİNEK, GECE SİVRİ SİNEK SORUNU!

Kanalboyu gibi Malatya’nın simge merkezlerinden bir bölgenin yaz aylarında akan su kanalından dolayı sineklerle başı dertte. Hemen hemen her yıl sinekler konusunda muzdarip olan bölge halkı ilaçlamanın yetersizliğinden yakınıyor. A.Y. İsimli vatandaş “İlaçlara karşı sineklerin bağışıklık geliştirdiğini söylüyorlar. O zaman daha etkili bir ilaç bulup atsınlar. Gündüz kara sinek, gece sivri sinekten geçilmiyor. Başkan Sami Er müdürlerden, atamalardan ne zaman fırsat bulup halkın sorunlarına eğilecek merakla bekliyoruz” dedi. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 6
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!