Malatya
14 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.24
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2424.0
  • BIST
    10067.82
  • BTC
    62823.05$

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan Ne Dedi?


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan Ne Dedi?
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan günlerdir süren suskunluğunu bozdu. Başkan Gürkan, Malatyadan.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın henüz açıklanmaması bir takım spekülasyonların oluşmasına ve algı çevrelerince fazlaca kullanılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Sami Er’in Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterileceği iddiaları memleket sevdalıları tarafından tepki görmüş ve mini bir miting yapılarak böyle bir durumun Malatya’ya kaybettireceği tepkisi verilmişti. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilinmez ama herkesin mevcut belediye başkanı Selahattin Gürkan’ın bu konu hakkında ne dediği ve nerede olduğu merak edildi. 

GÜRKAN SADECE MALATYADAN.COM’A KONUŞTU!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan bir takım temaslarda bulunmak üzere Ankara’da olduğunu yazmıştık. Başkan Gürkan ilk defa Malatyadan.com’a açıklamalarda bulundu. Başkan Gürkan “Şu an için bir net durum yok. Sağda solda dolaşan dedikodulara vatandaşların ve hemşehrilerimizin itibar etmemesini rica ediyorum. Biz görevimizin başındayız. Her hangi bir usulsüzlük yada görevi kötüye kullanma gibi bir olayımız olmamış. Partimin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsımı tekrar aday göstermemek için hiçbir neden yok. Kaldı ki medyaya yansıdığı gibi sürekli çalışmalarımızdan övgüyle bahsetmiştir. Gerek Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, gerekse bakanlarımız Malatya’ya yaptığımız hizmetleri biliyor. Görev verilirse devam ederiz. Şayet verilmez ise bu bir bayrak yarışıdır. Tercih edilen karara saygı duyarız.” Dedi. 

GÜRKAN; BAŞKA PARTİ SÖZ KONUSU OLAMAZ!

Malatya'da azımsanmayacak bir kitlenin sevgisini kazanan Başkan Gürkan'ın şayet aday gösterilmezse başka partilerle adı anılıyordu. Başka Partilerle adının anıldığı iddialarını reddeden Başkan Gürkan “Ben AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Başka partiye geçme bir durum söz konusu olamaz. Dolasıyla bu iddialara vatandaşlarımızın itibar etmemesini rica ediyorum. Çarşamba - Perşembe günü sanırım açıklanacak aday isimleri. Bekleyip görelim. İnşallah Malatyamız için hayırlı bir karar çıkar” dedi.   
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 3
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 5
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Battal
    15-01-2024 23:50

    Sami Er olursa kayıp yıllar olacak..Sehri bilen Gürkan..

  • yorum avatar
    Sami
    15-01-2024 22:27

    Başkanım Malatya sizi biliyor yıllardır belediyecilikte Malatya'ya yaptığınız yatırım hizmetler ortada siz gelene kadar çevre yolu kuşak yolları gıdım gıdım ilerlerken geldiniz hemen bitirme noktasına geldiniz ve görev surenizde Elazığ depremi oldu pandemi oldu asrın felaketi yaşandı tüm bunlara rağmen kayısı ticaret merkezi ,buğday pazarı ,fuar alani ,Expo,altyapı , yolar ,yuzunciyil parkı , gençlik merkezi ,sosyal yapılar ,il kütüphanesi,maskinin yaptığı yenilediği su depoları çime suyu hatları vs vs sayamadığımız bir sürü tesis borç batağında ki belediyenin borçlarıni ödeme binlerce araç envanterine kattiniz el vicdan eleştirirken vicdanlı eleştiri lazım deprem dönemi açıklamalara gelecekler insanlar şunu unutuyor Selahattin Gürkan ve ailesinde depremi yaşadı hangimizin psikolojisi düzgün hangimiz hata yapmıyoruz beşer iz hata yapacağız varmı yolsuzluk bir tane varsa çıksın belgesi ile açıklasınlar aciklayamazlar mevcut başkanlarımız Battalgazi yesilyurt herkes elinden geleni yapıyor insanlar vicdani bakmıyor diyorlar şu işe alındı bu alındı siz oturun o koltuklara eleştirilerinizi ne kadarını yapmazsınız .... Eleştirilerin hepsi yanlış mı tabikide değil eksikler varmı mutlaka var ama yaşanan okdr olaylar da kolay şeyler değil

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!