Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Paylaşılmadı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Paylaşılmadı!
Malatya'da yaklaşan seçim öncesi aday adaylarının sabırsız bekleyişi sürüyor.

Malatya 15 Aralık tarihinde AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayını duymayı bekliyordu. Fakat öyle olmadı. Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma Namazı çıkışı basın mensuplarının seçim ve adaylara ilişkin sorusuna, Temayül çalışması ve anket çalışması tamamlanan illeri peyder pey açıklayacaklarını belirterek, Ankara, İstanbul, İzmir gibi önemli büyükşehirleri en geç Aralık ayının sonunda açıklayacaklarını belirtti. Selahattin Gürkan hala yüzde 90 potansiyel aday durumunda iken senelerdir Malatya’dan ayağı kesilen Sami Er ve Ömer Faruk Öz’ün adı fısıltı gazetelerinde yer almaya devam ediyor. 

ŞEYTAN BİZDEN ÇOK MESAİ YAPIYOR!

AK Parti Malatya il başkanı Namık Gören, Malatya’nın seçim sürecini tek başına yürüten ve hiçbir yerde konuşulmayan özel bilgilerle seçim heyecanını diri tutan tek site malatyadan.com’a özel açıklamalar yaparak seçim sürecine ilişkin önemli bilgiler paylaştı. 
Başkan Gören “Öyle şeyler duyuyoruz ki inanın şaşırmamak elde değil. Şeytan bizden daha çok mesai yapıyor. Biz parti teşkilatı olarak hiçbir aday adayımızı ayırt etmeksizin yaptığımız anket, temayül ve değerlendirme kriterlerini genel merkeze ilettik. Zorlu bir yarış olduğunu kabul ediyoruz. Haliyle aday adaylarımız da son derece heyecanlı. Unutulmamalıdır ki bu bir hizmet bayrak yarışıdır. Kimsenin kimseyi kırmadan, dökmeden parti dayanışması ve bütünlüğü içinde davranmasını talep ediyoruz. Malatya’nın kaybedecek hiçbir saati yoktur. Temennimiz bir an önce adayların açıklanarak seçim startı vermemizdir.” Dedi. 

12 İLÇE’DE KAZANMAMIZ İÇTEN BİLE DEĞİL! 

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören iddialı bir çıkış yaparak Malatya’nın 12 ilçesinde kazanabilecek güçte olduklarını vurguladı. Gören “ Arguvan için bir şey demem doğru olmaz, çünkü CHP’nin kalesi konumundaki bir ilçemiz. Fakat diğer 12 ilçede çok aykırı bir aday olmadığı sürece kazanmaya talibiz. Malatya AK Parti’ye sürekli desteğini vermiştir. Her seçimde bu perçinlenerek devam etmektedir. Cumhur ittifakı olan ilçelerimizi de katarak böyle bir sonuç almayı hedefliyoruz.” Dedi. 

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN MALATYA İDDİASI ASILSIZDIR!

Başkan Namık Gören, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünde Malatya ve Konya karşılığında diğer illerde ittifak desteği vereceğini söylediği iddialarını gerçek dışı nitelendirerek şu sözleri paylaştı. “Malatya’nın Yeniden Refah Partisine verileceği iddialarını bende duydum ama dedim ya herkes bir şey söylüyor. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmek isterim. Muhtemelen böyle bir algıyı Yeniden Refah Partisi il teşkilatı yada adayları Bilal Yıldırım yapıyor. Ama gerçek dışı söylemlerle kamuoyunu meşgul etmeyi doğru bulmuyorum. Onlara giden 40 bin dolayındaki emanet oyu bu seçimde tekrar geri alacağımızı düşünüyorum. “ dedi. 

BAKANLIĞIMIZIN PROJESİ BENİ HEYECANLANDIRDI!

Başkan Gören, Bakanlığın Malatya merkez projesini gördükten sonra heyecanlandığını belirterek “İnanın çok güzel yapılmış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim memleket olarak 3. Merkez ilçeyi düşünme ve tartışma zamanımızın geldiğini düşünüyorum. Bu afetin ardından öyle bir planlama yapmalıyız ki Malatya’nın 300 yılını kapsamalı. Konutlarımız yükselmeye devam ediyor. 40 bin üzerinde konteynerde kalan vatandaşımızı düşünüyoruz. Bu afeti fırsata dönüşmeliyiz. Daha güzel bir kentleşme vizyonu ile geleceğe hazırlanmalıyız.” Dedi. 

İSTİŞAREYE HER ZAMAN ÖNEM VERECEĞİZ!

Başkan Gören önceki döneme göre daha fazla Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Aday Adaylarıyla sürekli temas halinde olarak tam not almaya devam ediyor. İsteyenin her an rahatça ulaşabildiği AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, geçmiş dönemin küskün partililerini birleştirerek iyi bir ivme yakaladı. En son tüm aday adaylarının görüşlerine ve temennilerine önem verdiklerini belirterek “Herkesin düşüncesi ve fikri bizim için son derece kıymetlidir. Zenginliğimiz farklılıklarda birleşmektir. Biz her zaman istişarede bereket vardır düsturuyla hareket ettik. Bu yaklaşımımızın toplumun her kesiminde olumlu karşılanması bizi mutlu ediyor. Motivasyonumuzu arttırıyor.” Dedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 3
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!