tso
Malatya
18 Temmuz, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    47.17
  • EURO
    54.01
  • ALTIN
    6042.5
  • BIST
    14.251
  • BTC
    62782.928$

Madalyon Şevket ve Saz Ekibi Yeni Ama Bayat Bir Şov'a İmza Attı


Madalyon Şevket ve Saz Ekibi Yeni Ama Bayat Bir Şov'a İmza Attı
Malatya'da Madalyon Şevket ve Saz Ekibi seçim öncesi yürüttüğü şov kampanyasını seçimlerin hemen ardından sürdürmeye devam ediyor.

Malatya’da aynı zamanda Fırıncı esnafı olan ve Fırıncılar Odası Yönetiminde yer alan Bentbaşı Mahalle Muhtarı Yakup Korkmaz, geçtiğimiz yıl iş yerinde çıkan yangının ardından AFAD tarafından kendisine verilen 800 Bin TL civarındaki desteği reddederek 119 Bin TL civarında bir tutar almasıyla kamuoyunda güzel bir davranış sergileyip insanlık ve esnaflık örneği göstermişti. 

Bugün gelinen noktada Malatya’da hala çözülmeyi bekleyen yüzlerce problem varken birkaç şovmenin tekrar Muhtar Yakup Korkmaz’ı ziyaret edip plaket vermesi kamuoyunda tepkilere yol açtı. 

MADALYON ŞEVKET VE SAZ EKİBİ YİNE İŞ BAŞINDA

Malatya Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Namı Diğer “Madalyon Şevket”, ve saz ekibi Malatya Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, sırf esnafın yanındayız algısı oluşturmak için geçen yıl yaşanan olayı tıpkı temcit pilavı gibi ısıtıp bugün sosyal medya şovuna çevirmesi tepki çekti. İddialara göre bu organizasyonun Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’nin Madalyon Şevket’e yalakalık yapma girişimi olduğu belirtiliyor. 

MESOB SEÇİMİNE AK PARTİ KOZU!

Madalyon Şevket 4 oyla zorla kazandığı ve hala mahkemelik olan seçimin ardından Mayıs ayında gerçekleşecek olan MESOB Başkanlığı seçimleri için adeta istim üstünde. Seçimi kazandıktan sonra Devletin ve Hükümetin bir takım uygulamalarına adeta savaş açan Madalyon Şevket’e AK Parti büyük bir sürpriz hazırlıyor. İddialara göre MESOB Başkanlık seçimine AK Parti kanadının destekleyeceği güçlü bir aday hazırlanıyor. 30 yıllık saltanatın bitirilmesi yönünde güçlü bir çalışma yürütülüyor. 

MADALYON ŞEVKET ŞU NOTU PAYLAŞTI

Malatya’da işyerinin yanması nedeni ile AFAD tarafından kendisine verilen 1 milyon TL tutarındaki desteğe, “Benim masrafım 120 bin TL’dir. Geri kalan benim olamaz..” diyerek geri kalan kısmını AFAD'a tekrar bağışlayan Bentbaşı Mahalle Muhtarı Yakup Korkmaz'ı örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum.

ÖZNUR ÇALIK BU ŞOV’A ALET OLDU

AK Parti Malatya Eski Milletvekili Öznur Çalık’ın bu şovun bir parçası olduğu dikkatlerden kaçmadı. Çalık sosyal medya hesabından “Malatya’da işyerinin yanması nedeni ile AFAD tarafından kendisine verilen 1 milyon TL tutarındaki desteğe, “Benim masrafım 120 bin TL’dir. Geri kalan benim olamaz..” diyerek geri kalan kısmını AFAD'a tekrar bağışlayan Bentbaşı Mahalle Muhtarı Yakup Korkmaz'ı örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum.” Paylaşımı yaparak Madalyon Şevket’in şovuna destek verdi. 

FİZİKSEL SALDIRIYA UĞRAYAN ÖĞRETMEN’E SENEYE Mİ GİDECEKSİNİZ?

Malatya’da geçtiğimiz haftalarda yaşanan ve ilk olarak yayınladığımız Nur Öğretmen’e fiziksel saldırı olayı tüm ülkede geniş yankı bulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kınanmıştı. Ona rağmen hala kimsenin geçmiş olsun ziyaretine gitmemesi akıl alır gibi değil. 

İnsanlıktan, Esnaflıktan ve Müslümanlıktan bahsedenler, Yukarıda değindiğimiz olayda olduğu gibi heralde önümüzde yıl çikolata çiçek yaptırıp Nur Öğretmen’e geçmiş olsun’a gidecekler!

Malatya’nın yüzlerce sorunu varken kamuoyu sizin şovlarınızla ilgilenmiyor. Bu memleketi seviyorsunuz tıpkı Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" sözünden yola çıkıp görevinizi iyi yapın, hoş yıllardır yapmadığınızı gayet iyi biliyoruz. Ahbap çavuş ilişkileri, hile ve cazgırlıkla koltuğunuzu korumanın derdindesiniz. 

MADALYON ŞEVKET MUHTARLARA NELER SÖYLEMİŞTİ!

İŞTE MADALYON ŞEVKET'İN TEPKİ ÇEKEN O SÖZLERİ

Sivas'ta düzenlenen Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Bölge Toplantısına katılan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in muhtarlarla ilgili yaptığı açıklama Malatyalı muhtarlar tepki vermeye devam ediyor. 

Keskin şöyle konuşmuştu. 

"Emekli esnafımızın 20-30 yıl prim yatırmış, aldığı emekli maaşı 16.000-17.000 lira. Ama muhtara asgari ücret veriliyor, üstüne bir de sosyal primlerini devlet yatırıyor. Esnafımız 30 yıl vergi veriyor, 30 yıl prim yatırıyor ama muhtar, emekli esnaftan daha çok maaş alıyor. Devlet, muhtarları 30 yıl vergi ve prim yatıran esnaftan daha üstün tutuyor. Emekli esnafımız mağdurdur” 

Bu söylemlerin ardından Malatya'da bir çok muhtar Madalyon Şevket'e tepki vermişti. Bugün yaşanan bu görüntü muhtarlara zeytindalı uzatmak olarak yorumlandı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!