Malatya
23 Mayıs, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.84
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4001.0
  • BIST
    9.668
  • BTC
    110793.97$

Konuk Yazarlar Battalgazi ilçesini gezdi


Konuk Yazarlar Battalgazi ilçesini gezdi
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya’ya gelen Ülke TV Editörü Mustafa Yıldız, Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Öztürk , Aksiyon haber dergisi muhabiri Ülkü Özel Akagündüz, Burç Fm yapımcı ve sunucusu Saniye Öztürk, Malatyalı işadamı Şaban Taçyıldız Battalgazi ilçesine giderek Başkan Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve Gazeteci-Yazar Kemal Deniz’in de eşlik ettiği ziyarette Başkan Gürkan misafirlerin Gazeteciler gününü kutlayarak;” zaman ve mekân gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile çalışan bütün değerli basın çalışanlarımızın gününü kutladığını ifade etti.

Başkan Gürkan, misafirleri makamında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek Battalgazi hakkında bilgiler verdi.

Konuklar; Battalgazi insanlarının çok sıcak olduklarını ve tarihi ve manevi değerinin büyük olduğunu belirterek ilçede yapılan başarılı çalışmaları da yakından takip ettiklerini ifade ettiler.

Ulu camii, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı ve Sanat Sokağını gezen konuklar eserlere ve sokağa hayranlıklarını dile getirdiler. İlk fırsatta Battalgazi’ye tekrar gelerek Sanat sokağındaki Konuk evinde zaman geçirmek istediklerini ifade ettiler.

Başkan Gürkan, konuklara Battalgazi’yi ziyaretleri anısına seramik hediye ettikten sonra konuklar Başkan Gürkan’a yaptığı çalışmalardan ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!