tso
Malatya
30 Temmuz, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    47.41
  • EURO
    54.08
  • ALTIN
    6153.6
  • BIST
    13.688
  • BTC
    63982.946$

Kaymakam Sungur, Buğday Hasadına Katıldı

Kaymakam Sungur, Buğday Hasadına Katıldı
Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur, Günedoğru Mahallesi’nde gerçekleştirilen buğday hasadına katılarak üreticilerle bir araya geldi.

MALATYA (MHA) - Hasat çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Sungur, çiftçilere bereketli ve kazasız bir hasat sezonu temennisinde bulundu. Tarımsal üretimin ilçe ekonomisi açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Sungur, emek veren tüm üreticilere teşekkür etti.

Hasat sırasında anız yangınları konusunda da önemli uyarılarda bulunan Kaymakam Sungur, hasat döneminde meydana gelebilecek anız yangınlarının hem tarım arazilerine hem de doğal yaşama ciddi zarar verdiğini belirterek vatandaşlardan azami hassasiyet göstermelerini istedi.

Kaymakam Sungur, “Toprağımızı, emeğimizi ve geleceğimizi korumak hepimizin ortak sorumluluğudur. Anız yakmayalım, olası yangın risklerine karşı gerekli tedbirleri birlikte alalım.” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.