Malatya
31 Mayıs, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    39.24
  • EURO
    44.60
  • ALTIN
    4142.7
  • BIST
    9.014
  • BTC
    105389.44$

Kayısı işçileri ölümden döndü


Kayısı işçileri ölümden döndü
Her yıl yaz aylarında Malatya'ya kayısı işçileri olarak gelen çevre illerden işçiler zorlu koşullara tanıklık ediyor.
Her yıl yaz aylarında Malatya'ya kayısı işçileri olarak gelen çevre illerden işçiler zorlu koşullara tanıklık ediyor. Bu yıl yine Adıyaman'dan Malatya'ya çalışmak için gelen işçiler kaza geçirdi. Adıyaman'da, hafriyat kamyonu, tarım işçilerini taşıyan minibüse çarptı. Kamyon ve minibüste hasarın oluştuğu kazada şans eseri yaralanan olmadı.
 
Kaza, öğleden sonra kent girişinde meydana geldi. Şanlıurfa'dan Malatya'ya kayısı toplamaya gittikleri öğrenilen 55 yaşındaki Salih Erdem yönetimindeki 63 EM 304 plakalı minibüse, 41 yaşındaki Ömer Alan yönetimindeki 02 HL 921 plakalı hafriyat yüklü kamyon çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda hasar oluşurken, minibüste bulunan tarım işçileri kazayı yara almadan atlattı.
 
İhbar üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri, kazaya karışan kamyon ve minibüsü çekici ile kaldırarak yolu ulaşıma açtı. Kazayı yara almadan atlatan tarım işçileri ise farklı bir araçla Malatya'ya gitti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!