Malatya
25 Haziran, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    39.63
  • EURO
    46.14
  • ALTIN
    4243.3
  • BIST
    9.141
  • BTC
    105458.41$

IŞİD'den Kuran-i Kerim'i değiştirme kararı


IŞİD'den Kuran-i Kerim'i değiştirme kararı
Irak'ta yaptığı katliamlarla gündeme gelen IŞİD'in Kur'an-ı Kerim'deki bazı bölümleri yeniden yazacağı ileri sürüldü.
Irak'ta yaptığı katliamlarla gündeme gelen IŞİD'in Kur'an-ı Kerim'deki bazı bölümleri yeniden yazacağı ileri sürüldü.

IŞİD, Kur’an-ı Kerim’de bazı din adamları tarafından değiştirilmiş bölümler olduğunu öne sürerek bu bölümlerin değiştirileceğini açıkladı.

BAZI BÖLÜMLER SİLİNİP BAŞTAN YAZILACAK

ABNA Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Kur’an-ı Kerim’in bazı bölümlerini düzeltmek adına silip baştan yazacağını açıklayan IŞİD, Kâfirûn Sûresi'ni değiştirmek istediğine de değinildi.

HABERİN KAYNAĞI AÇIKLANMADI

IŞİD kaynaklarına dayandırılarak Afak El Irak televizyonunda yayınlanan haberin kaynağının ismi güvenlik gerekçesiyle açıklanmadı. Bölgede tirajı yüksek olan Sahifet el Mirsad gazetesi de aynı haberi okuyucularına sundu.

IŞİD'E AĞIR DARBE

Musul'dan Suriye sınırına koridor açmak için peşmerge kuvvetlerine saldıran IŞİD militanları ile sınırda büyük bir çatışma yaşandı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 40'ın üzerinde IŞİD militanı öldürüldü. Çatışmada, 3 peşmergenin de öldüğü çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!