Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2496.7
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63849.19$

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Tam Not Aldı!


İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Tam Not Aldı!
Tepkili AK Parti Malatya Aday listesi'nin en çok oy potansiyelini elinde bulunduran ve tepki almayan adaylardan olan İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak seçime 2 gün kala nasıl bir performans sergiledi? Gittiği ilçelerden nasıl dönüşler aldı? Milletvekili seçilme şansı var mı? bu soruların cevaplarını aktarmaya çalışacağız.

Akçadağ'ın yaklaşık yüzde 40-50 oy potansiyelini elinde tutan Ölmeztoprak ailesinin bir ferdi olan İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, bilindiği üzere AK Parti'de 2 dönem milletvekilliği yapan Fuat Ölmeztoprak'ın kızıdır. Aday adaylığı sürecinde AK Partili adaylar ve teşkilattan bazı isimlerle görüştüğümde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mutlaka Malatya'dan listeye bir bayan aday koyması gerektiğini konuşmuş neredeyse kimsenin bayan aday ismini tahminlerine bile koyamazken biz, eski kadın kolları başkanı Mimar Aynur Oğuzhan, şimdi ki kadın kolları başkanı Özlem Pelitoğlu, yine genç ve 12 yıldır teşkilatta görev alan Ela Erkoç ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak gibi isimlerin olabileceğini tahmin etmiştik. Nitekim liste açıklandığında İnanç Siraç hanımın isminin öyle ustaca bir sıralamaya konulduğu görünce, Erdoğan'ın usta bir siyasetçi gerçeği bir kez daha teyit edilmiş oldu. Çünkü İhsan Koca'ya büyük bir tepki'nin oluşması bununda sigorta görevini İnanç Siraç hanımın, Akçadağ'da sayılan ve sevilen bir aileden olması sebebiyle Ölmeztoprak ailesine verilmişti. 

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak verimli bir seçim propaganda sürecini geride bırakmak üzere. Gittiği her bölgede teveccüh görmesi henüz 43 yaşındaki genç bir hanım siyasetçi için şüphesiz olumlu artılardan. Öznur Çalık'ın yerini doldurmak başka biri için çok zor olacaktı fakat İnanç Siraç hanımın aldığı eğitim ve insanlarla olan akışkan, samimi iletişimiyle daha çabuk aşacağını öngörmek mümkün. AK Parti Malatya Listesi için seçime 2 gün kala en ağır olasılık 3 vekilin çıkması görülürken İnanç Siraç hanımın artık büyük bir sürpriz yaşanmadığı takdirde babasının bıraktığı yerden vekillik görevini sürdüreceğine kesin gözle bakılıyor. 

Kıymetli ağabeyimiz Fuat Ölmeztoprak'a ve kızı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak'a hayırlı bir seçim süreci diliyor, memleketimiz adına faydalı ve hayırlı işlerde bulunmaya devam etmelerini temenni ediyoruz.    

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!