Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67209.961$

İlişki ve Evlilik Terapisi


İlişki ve Evlilik Terapisi
İlişki ve evlilik terapistleri, çiftlerle tek tek veya birlikte girilecek seanslar aracılığıyla duygularını ve davranışlarını incelemek amacıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor.
İlişki ve evlilik terapistleri, çiftlerle tek tek veya birlikte girilecek seanslar aracılığıyla duygularını ve davranışlarını incelemek amacıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sadece ilişkiye yeni başlamış veya bir süredir devam edilen süreçler için değil, evliliklerde ve uzun süredir evli olunan ilişkilerde de terapistlerden destek alınması son derece önemlidir. Bu durumda doğrudan ilişki ve evlilik terapisi aracılığıyla hem hangi yaşta hem de hangi ilişki evresinde olduğunuza bağlı olarak bir terapi belirlenir. Evliliğe hazırlık aşaması da dahil olmak üzere tüm sürecin analiz edilmesi, anlaşmazlıkların ve mutsuz olunan noktaların birlikte aşılması mümkün olacaktır.

İlişki Terapisi Uygulamaları



İlişkilerde ve evlilik aşamasına gelmiş olan birlikteliklerde uygulanacak olan terapiler, yaşam boyu büyük bir etkiye sahiptir. Sürekli olarak tartıştıklarını ve tartışmaların büyük bir bölümünün nedeninin dahi gereksiz olduğunu söyleyen binlerce çift bulunuyor. Birbirlerine ilgi göstermeyle ilgili sorunu bulunan veya iletişim kurma becerisi edinememiş olan çiftler tarafından ilişki ve evlilik terapisi ile ilgili seanslara katılmak son derece önemli hale geliyor. Terapi uygulamalarının değerlendirilmesi ve başarılı sonuç verebilir olması için her seansın geciktirilmeden, belirlenen tarihte gerçekleştirilmesi gereklidir. Bazı ilişkilerde çiftlerin belirli veya belirsiz bir süre boyunca birbirinden uzak olması dahi, birbirlerini seviyor olmalarına rağmen birlikteliklerini doğrudan olumsuz etkileyebiliyor. Sürecin başarılı bir şekilde yönetilebilmesi için mutlaka ilişki terapisi seanslarını dikkate almanız gereklidir.

Evlilik Terapisi Teknikleri



İlişki ve evlilik terapisi için Madalyon Klinik ile iletişime geçtiğinizde, hangi uygulamalarla terapilerin gerçekleştirileceğine dair detaylar ilk görüşmede paylaşılacaktır. Daha sonra ise program oluşturulacak ve bu programa uyulması halinde, ilişkideki tüm problemlerin çiftler tarafından üstesinden gelinmesi mümkün olacaktır. Özellikle de evliliklerde çok sık karşılaşılan cinsel yetersizlik veya isteksizlik durumlarına yönelik tekniklerin başarılı olacak şekilde uygulanması mümkün oluyor. Cinselliğin yanı sıra iletişimsizlik ve ilgisizlikten kaynaklanan problemler de terapistler aracılığıyla giderilebiliyor.

İlişki ve Evlilik Terapisi Madalyon Klinik



Evli çiftler veya ilişkisiyle ilgili sorunları bulunan vatandaşlar için son derece başarılı teknikler üzerinden terapinin yapılması mümkün oluyor. Bu süreçte özellikle de Ankara Kavaklıdere – Atatürk Bulvarı No: 229 ile İstanbul Levent – Karanfil Sokak No: 5, İstanbul Suadiye – Kazım Özalp Cad. No: 26/2 şubelerinden yararlanabilirsiniz. Yılın her döneminde onlarca hastanın ihtiyaçlarına uygun girişimlerde bulunulduğu için, özellikle de en başarılı teknikler üzerinden terapi seansları için yol haritası belirlenebiliyor. Türkiye’de her seans için yol haritasına uygun şekilde hizmet alabilmek için özellikle ilk görüşmenin gerçekleştirilmesi için 444 85 90 telefon numarasıyla iletişime geçilmesi gerekiyor. Çağrı merkezine bağlanmanın dışında bilgi almak istediğiniz durumlarda, mail adresi olan [email protected] ile randevu oluşturma olanağına sahip oluyorsunuz. İlişki ve evlilik terapisi için vatandaşların talep ettikleri başarılı tedavilere uygun şekilde özel bir seans yapısı belirlenebiliyor. Kaynak: https://madalyonklinik.com/bolumlerimiz/yetiskin-bolumu/iliski-ve-evlilik-terapisi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!