Malatya
12 Mayıs, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Hakan İnci; Kazanmaya en yakın aday benim dedi


Hakan İnci; Kazanmaya en yakın aday benim dedi
Özsan Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, “Seçime üç gün kala Malatya’da tablo netleşti. AKP karşısında kazanmaya en yakın aday benim” dedi.
Özsan Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, “Seçime üç gün kala Malatya’da tablo netleşti. AKP karşısında kazanmaya en yakın aday benim” dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi ve Yerel Yönetimler Uzmanı Hakan İnci, Özsan Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Beraberinde CHP il yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte sanayi sitesine gelen CHP’li Hakan İnci, esnafların yakın ilgisiyle karşılaştı.

“ADAYLARI KIYASLAYIN, ÖYLE OY VERİN”

Seçimlerde son üç güne girildiğini belirten İnci, “İnceleyin öyle oy verin. Hakan İnci’nin kim olduğuna bakın. İnşaat mühendisi, yerel yönetimler üzerine mastırı var, kamu ihale yasası üzerine mastırı var, belediyede imar komisyon başkanlığı ve trafik komisyon başkanlığı yapmış olan bir insan. Diğer adaylara da bakın ve kıyaslayın. Daha sonra da elinizi vicdanınıza koyarak oyunuzu verin” diyerek esnaflardan oy istedi.

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Özsan Sanayi Sitesi’ndeki ziyaretleri sırasında seçimlerle ilgili bir değerlendirmede de bulunarak, şunları söyledi:

BİRLİK VE VARLIK İÇİNDE BİR MALATYA İÇİN

“Seçime üç gün kala Malatya’da tablo netleşti. AKP karşısında kazanmaya en yakın aday benim. Bunu ziyaret ettiğimiz esnaflarda görüyorum, Malatya halkında görüyorum. AKP karşısında diyorum, çünkü biz burada sayın başbakanla yarışıyoruz. Tablonun netleşmesinden çok mutluyum. Malatya’nın hizmette geri kalmışlığının ve sosyal hayattaki geri kalmışlığının değişmesi yönünde vatandaşlarımızın Hakan İnci ve CHP arkasında birleşerek bu düzeni değiştireceklerine inancım her geçen gün daha da artıyor. Daha önce hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, kendilerinin geleceği için, çocuklarının geleceği için bütün Malatyalı hemşerilerimden bize bu desteği vermelerini bekliyoruz. Birlik içinde, varlık içinde Malatya’yı hep beraber yönetmek için herkesin destek olmasını rica ediyorum.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!