Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2389.8
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    61871.42$

Eski Bakan Tüfenkci'den Pütürge'ye Çıkarma


Eski Bakan Tüfenkci'den Pütürge'ye Çıkarma
AK Parti heyetinden Pütürge'ye çıkarma yapıldı.
AK Parti Tepehan Seçim Bürosunun Açılışına Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Evkur Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Sultangazi Belediye Meclis Adayı Hadi Dursun, Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öner Özer, MHP Pütürge İlçe Başkanı Mustafa Aluç, AK Parti Pütürge İlçe Başkanı ve Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Öğle yemeği için misafirlerini Alkas Korucak Mahallesinde ağırlayan Evkur Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Sultangazi Belediye Meclis Adayı Hadi Dursun yaptığı konuşmada ”Sayın Bakanım Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanım, Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öner Özer, AK Parti İl ve Pütürge İlçe Teşkilat Üyeleri, Muhtarlarımız ve Vatandaşlarımıza Köylülerim ve şahsım adına hoş geldiniz der ,sizleri köyümüzde ağırlamaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. Bizler AK Parti'nin bir mensubu olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin bir kardeşi olarak İstanbul ve Sultangazi'de AK Parti'den Meclis Üyeliği için aday oldum. Amacım Malatya'lıların Sultangazi'de ki sesi olmak. Allah Nasip ederse gurbette yaşayan hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm olmak onların sesi olmak için var gücümle çalışacağım. Amacımız Malatya'nın birliği, Dirliği ve Beraberliğidir. Bizim için mesele Malatya ise gerisi teferruattır. İnşallah Tepehan'da, Pütürge'de ve Sultangazi'de AK Parti'nin rekor kırması için hep beraber elimizden geleni yapacağız. Sayın Bakanım ve Selahattin Gürkan Başkanım ve Mikail Sülük Başkanımın seçilmesiyle beraber bölgemize büyük yatırımların geleceğinden hiç bir şüphemiz yok.  Ben bu nazik ziyaretiniz vesilesi ile 31 Mart Yerel Seçimlerin başta Pütürge'miz, Malatya'mız ve Ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.



Selahattin Gürkan’ın Pütürgeli olması sebebiyle pozitif ayrımcılık olabilecek hizmetlerin Pütürge’ye hızlı bir şekilde geleceğini vurgulayan Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci “Ulaşım başta olmak üzere Elektrik, Su gibi temel problemlerin çözümü için gerek Selahattin Gürkan Başkanımız, gerekse Mikail Sülük Başkanımız ivedi bir şekilde çalışacaklar. Yine iletişim noktasında Baz istasyonlarının yaygınlaştırılarak telefon iletişim problemine çözüm sunacaklarına ve projelerini tek tek gerçekleştireceklerine inancımız tam. Yarım kalan tüm projelerin 31 Mart’dan itibaren hızlı bir şekilde yapılacağının müjdesini vereyim.” Dedi.  Bu trenden inenlerin bir daha bu trene binemeyeceğini belirten Tüfenci, “Biz AK Parti kadroları olarak bu seçimde de sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmayacağız. Bayrak değişimi yapılan Pütürge’de Mikail Sülük Başkanımıza rekor bir oy oranı çıkararak göreve getirmeyi hedefliyoruz. AK Parti’yi Halk kurdu, Halkın Sorunlarıyla İnşallah kazanan Pütürge, Malatya ve Ülkemiz olacak” dedi. Eski Bakan Bülent Tüfenkci’ye Pütürge halkından yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunuldu.

Açılışın ardından Tepehan'a bağlı Alkas Korucak, Taştepe,Yandere, Büyüköz, Karapınar , Haydaran, Uzuntaş mahalleri ziyaret edildi.





 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!