Malatya
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2457.4
  • BIST
    10133.01
  • BTC
    62736.2$

ER TV, AK Parti Adayı Sami Er'den 600 Bin TL İstemiş!


ER TV, AK Parti Adayı Sami Er'den 600 Bin TL İstemiş!
Malatya’da en sancılı seçim süreci tüm renkliliği ve entrikalarıyla işlemeye devam ediyor. O kadar gariplikler dönüyor ki, bilgi kirliliği, bel altı vurmalar, dedikodular, rakiplerini siyasi etik’i gözetmeksizin vuranlar vs..

Geçtiğimiz hafta AK Parti tarafından diğer partilerde de olduğu gibi medya bülten ve reklamları için koordinasyon çalışması yapıldı. Miktarın asgari ücretin bile altında oluşu bir çok medya kurumu ve troller tarafından reddedildi. Bizde Er Tv’ye ne verilecekse o tutarın üzerinde bir tutar olmasını söyleyince bize söylenen Er Tv’nin Sami Er’in reklamı ve Battalgazi, Yeşilyurt adayları için toplamda 600 Bin TL tutarın istendiğini, bu tutarın AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er tarafından reddedildiğini hatta “Ben mecbur muyum Er Tv’ye o parayı vermeye” şeklinde bir söz sarf ettiği iddia edildi. 

Düşünün youtube ve canlı yayınlarını sosyal medya ölçümüyle bin kişinin bile izlemediği bir televizyon kanalı tüm umudunu adaylara, partilere ve belediyelere bağlamış. Sözde bunlar televizyon kanalı ve tarafsız yayın yapıyor. Peki sormazlar mı adama para aldığın adayın eksiklerini, yanlışlarını yayınlamadıktan sonra nerede kalacak senin objektifliğin. 
Ayrıca Ahmet Çalık gibi Türkiye’nin ileri zenginlerinden bir şahsın sahibi olduğu kanal belediyelerin ve adayların desteğine kalmışsa kapatıp gitsinler. 

BELEDİYELERDEN AYLIK SABİT TUTAR ALIYORLAR!

Er TV ve Vuslat TV aylık uydu yayın giderlerini Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Battalgazi, Yeşilyurt Belediyelerine 3'e bölerek aylık 40-50 Bin civarında ödemeler almaları ne derece etik tartışma konusu. Sami Er'in ve belediyelerin çok az sayıda izlenilen bu kanallara ödeme yapmak yerine Öküz alıp çiftçiye destek olması emin olun bunlara destek olmaktan daha hayırlı bir davranış olur.  

3-4 Trol'ü her akşam yayına çıkarıp algı ve yalan yanlış bilgilerle sözde yayıncılık yaptığını sanan Er Tv hatırlanacağı üzere birkaç hafta önce basit bir kablo hırsızlığı olayını diğer yandaşlarıyla birlikte köpürterek “Yayın Engelleme ve Saldırı” algısı vererek tüm Malatya Kamuoyunu kandırmıştı. Emniyet Müdürlüğünden aldığımız bilgiler basit bir hırsızlık olayı olduğu yönündeydi. 

Yine Er Tv Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Erdoğan’ın oğlu’nun geçtiğimiz aylarda 2 Kilo Kokainle yakalanıp cezaevine atılmasını bizden başka kimse haber yapmamıştı. Ama kendilerini tüm bu olumsuzluklardan sıyırarak hala Malatya’nın yayın organı göstermeleri içine düştükleri acizliğin neticesi olarak yorumlanıyor. 

Bu yazı yazıldığı sıralarda AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er’in konuk olduğu Er Tv’nin bu parayı alıp almadığı merak ediliyor. 

İYİ PARTİ'YE DEZENFORMASYON YAPTILAR!

Geçtiğimiz seçimde kendileriyle çalışmadığı için İYİ Partiye ve Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez’e olumsuz haberler yaparak “İYİ Parti oyları MHP’ye kayıyor” şeklinde algı ve dezenformasyon yapmışlardı. Seçimlerde MHP’nin 25 bin dolayında oy kaybetmesi yalan bilgilendirme yaptıklarını ortaya çıkardı.  
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!