Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67944.940$

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya Mitinginin Perde Arkası!


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya Mitinginin Perde Arkası!
AK Parti Malatya Mitinginin perde arkası aralanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı kimleri fırçaladı? Sami Er kimleri şikayet etti? İşte bu soruların yanıtı!

AK Parti Malatya teşkilatı sos vermeye devam ediyor. 6 Mart Çarşamba günü Malatya’ya gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memnuniyetsiz ayrıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Aldığımız kulis bigilerine göre Cumhurbaşkanlığı koruma amiri tablodan son derece rahatsız olduğu için parti teşkilatına “Bu nasıl organizasyon, çok az sayıda katılım var. Siz böylemi seçim kazanacaksınız?” şeklinde bir tepki verdiği bu sözleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyarak 4 Milletvekili, Sami Er’i ve İl Başkanı Namık Gören'i yanına çağırarak “Bu nasıl çalışma ne yapıyorsunuz?” şeklinde tepki verdiği bunun üzerine Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı meşaleci Sami Er’in “Efendim siz beni gönderdiniz ama kimse benimle gezmiyor. 3-5 kişiyle seçim çalışması yürütüyorum. Vekiller bana eşlik etmiyor?” şeklinde bir şikayette bulunduğu iddia edildi. AK Parti İlçe başkanlarının arka tarafa alınmadığı miting'de aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarından sadece Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Cumhurbaşkanının yanında olduğu belirtildi. Bu gelişmeleri parti kaynaklarına sorgulattığımızda "Bizim bu iddialardan bilgimiz yok. Zaten arka tarafta yer almadık" şeklinde bilgi verildi. 

“KAZANMAMA İHTİMALİM YOK” DEMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında Program sunucusunun "1 Nisan’da kalktık sandıklar sayıldı ve Sami Er seçilemedi. Bir başkası geldi. Ne olur o zaman?" Şeklinde soru yöneltince AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meşaleci Sami Er, önce kıs kıs gülüp şu ilginç yanıtı verdi. “Böyle bir ihtimal yok!” dedi. Sunucu “Milyonda bir demi yok?” sorusunu yöneltince Sami Er “Yok” dedi.

MALATYA TARİHİNİN EN AZ KATILIM OLAN MİTİNGİ!

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinglerinde 60-70 bin sayısının altına düşmeyen katılımın 6 Mart tarihinde 2-3 bin dolayında olduğu konuşulanlar arasında. İlk defa gündeme getirdiğimiz video da 2 tır boyu katılımın olduğu, bununda yarısı teşkilat ve güvenlik personellerinden oluşması mitingi tam bir fiyaskoya çevirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hiçbir açılış yapmaması ve gelecek adına depremin dışında bir proje sunmaması muhalefet adaylarının ekmeğine adeta bal sürdü. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!