Malatya
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.41
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2434.2
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63757.06$

CHP Akçadağ Adayı Dr. Vahap Şahin Özel Açıklamalarda Bulundu!


CHP Akçadağ Adayı Dr. Vahap Şahin Özel Açıklamalarda Bulundu!
31 Mart seçimlerinin ülke genelinde kazançlı partisi CHP'nin Akçadağ'da az farkla kaybetmesi partilileri üzmüştü. CHP Adayı Dr. Vahap Şahin seçim sonunda ilk olarak Malatyadan.com'a özel açıklamalarda bulundu.

31 Mart Seçimlerinde sonucu en çok merak edilen ilçeler arasında yer alan Akçadağ’da, CHP yine az farkla ikinci parti durumunda kaldı. 

2019’DA 263, 2024’de 864 OY FARK OLUŞTU!

2019 seçimlerinde Bağımsız Aday Ali Kazgan’ın hemen ardından 263 oy farkla ikinci durumda kalan CHP, 2024 yılında yine son ana kadar önde götürdüğü yarışı 864 oy farkla kaybetti. CHP’nin yanlış strateji yaptığını belirten bölge halkı, özellikle de meclis üyeliğine gösterilen isimlerden dolayı tepkilerin oluştuğunu, biraz da CHP Adayı Dr. Vahap Şahin’in yıllarca şehir dışında çalışmasından dolayı sıkıntı olduğu söylemleri hakim oldu. Dr. Vahap Şahin sağ kesimli, son derece beyefendi, muhafazakar ve ailesi ile birlikte Hac ibadetini yapan kıymetli bir hemşehrimiz. Seçimin son haftasında kendisiyle yaptığımız röportaj’da Akçadağ için tam 51 proje hazırlaması bile işine ve ilçesine verdiği saygıyı, değeri gösteriyordu.  

BİZ GÖNÜLLERİ KAZANDIK!

Dr. Vahap Şahin, kendilerine teveccüh gösteren Akçadağlı hemşehrilerine şükranlarını sunarak “Biz gönülleri kazandık. Hasan Kardeşimizin’de kazanmasına üzülmedik. Nihayetinde oda bizim bir kardeşimizdir. Siyasi görüşü farklı olsa da sonuçta amaç ilçemize hizmet etmektir. İnşallah vatandaşımızın bu kredisini boşa harcamaz ve memleketimize güzel hizmetler yapar” dedi. Şahin seçim kampanya sürecinin ramazan ayına denk gelmesinden ayrıca memnuniyetini belirterek “Ramazan ayını depremzede kardeşlerimizle birlikte geçirme fırsatımız olduğu için Rabbimize hamd ediyorum. Ekmeğimizi, soframızı paylaştık. Onların hayır dualarını kazandık. Bundan daha kıymetli bir kazanç olabilir mi?” dedi. 

BEN AKÇADAĞ’DAN HİÇ KOPMADIM!

Kimselerle tatsızlık ve kırgınlık yaşamadığını belirten Şahin, “Hakkımda seçim kaybına ilişkin eleştirilere katılmıyorum. Ben 2018 yılından beri Akçadağ’da yaşıyorum. 1972-1979 arası yine buradaydım. 1985-1990 arası yine ilçemizde hizmet yaptım. Alnım ak yüzüm pektir. Böyle basit söylemlerin bahanesine sığınmak doğru olmaz. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Nasip diyelim. Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun” dedi. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!