CHP, AK Parti Transferlerini Durduramıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki çalkantılı süreç devam ediyor. Parti'den AK Parti'ye geçişlerin maalesef önü alınamıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde transfer depremi devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ardından İstanbul Beykoz İlçe Belediye Başkan Vekillik görevini yürüten Özlem Vural Gürzel'de AK Parti safına geçti.
10 Gün önce İstanbul Zeytinburnu ilçesinde CHP Mitingi için sosyal medyasında paylaşım yapan Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, Alaattin Köseler'in soruşturma geçirmesiyle belediye başkanlığı görevini sürdürmeye başlamıştı. Gürzel yine bir paylaşımında "Beykoz halkının oylarıyla seçilmiş Belediye Başkanımız Sayın Alaattin Köseler özgürlüğüne kavuşmuştur. Bu mutluluğun yanında, diğer seçilmiş başkanlarımızın da en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşmasını diliyorum. Hep birlikte daha güzel günlere ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.
10 GÜN'DE U DÖNÜŞÜ YAPTI
"Genel Başkanımız Sayın @eczozgurozel’in öncülüğünde, halkımızla birlikte demokrasiye sahip çıkmaya devam ediyoruz. İstanbul İl Başkanımız Sayın @ozgurcelikchp ve İstanbul Kongremizin iradesinin yanında, dayanışma ve birliktelikle yolumuza devam ediyoruz." demişti.
AK PARTİ'YE GEÇTİ
Bugün, Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın takdirleriyle Adalet ve Kalkınma Partisi ailesine katıldım.
Bu anlamlı günde yanımda olan sevgili aileme, AK Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın @abdullahozdemir’e ve süreç boyunca desteklerini esirgemeyen tüm meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Milletimize ve Beykoz’umuza hizmet yolunda aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 1SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.