Çakma Malatyaspor'un Züğürt Başkanı Karadağ 200 Milyon'u Bulmuş!

Züğürt Başkan Haşim Karadağ yönetimindeki Çakma Malatyaspor'da yalan rüzgarı alabildiğince hızlı esiyor.
Yeni (Çakma) Malatyaspor’da Züğürt Başkan Haşim Karadağ, nasıl olduysa 200 Milyon TL’yi hazırlamış!
1 Aydır çapulcuları ve kendisini reklam eden havaalanında bavul işçisi olan bir trol’ün facebook sayfasından “ve sondakika yine ilk bizden, Haşim Karadağ ve yönetimi 200 Milyonu hazırladı. Adil Gevrek ve yönetiminin alacaklı futbolcular konusunda temasa geçip yeni yönetim ve başkana aracı olup irtibat kurmaları bekleniyor.” Şeklinde düzmece bir bilgi ortaya atıldı.
Züğürt Başkan Karadağ ve bir takım yöneticilerin hayatı yalan. Dün kongre salonunda 200 Milyon TL için 1 ay süre veren Züğürt Başkan Karadağ 24 saatte banka soymuş olmalı ki bu kadar parayı bir araya getirebilsin. Kaldı ki bankada da bu kadar nakit bulunmaz. Üstelik birde bayram tatilinde nasıl paralar transfer edildiyse artık! Bunlar daha ilk günden Maşallah Erzurumlu meşhur Teyo Emmi'yi solladı.
Yalanlarla dolanlarla bu yaralı depremzede şehri yormaya gerek yok. Bırakıp iki parça çaput ve simit satmaya devam edin, işinize gücünüze bakın. Bu şehirin martavala karnı tok.
Öte yandan eski Başkan Adil Gevrek ile görüşen spor kamuoyundan bazı isimler, Adil Gevrek’in hiçbir şekilde borcunun olmadığına ve kimseye beş kuruş para ödemeyeceğini söylediği iddialar arasında.
İŞTE ZÜĞÜRT BAŞKAN’IN ÇAKMA MALATYASPOR İÇİN PAYLAŞIMLARI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.