tso
Malatya
18 Temmuz, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    47.19
  • EURO
    54.02
  • ALTIN
    6093.0
  • BIST
    13.981
  • BTC
    63907.983$

Bayrağı indiren kişiyi vuran Polis'e bakın ne oldu?


Bayrağı indiren kişiyi vuran Polis'e bakın ne oldu?
İstanbul Gaziosmanpaşa'da Türk bayrağını indirmeye çalışan provokatörü ayağından vurarak etkisiz hale getiren komiser Şark'a tayin edildi.
İstanbul Gaziosmanpaşa'da Türk bayrağını indirmeye çalışan provokatörü ayağından vurarak etkisiz hale getiren komiser Şark'a tayin edildi.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Türk bayrağını indiren kişiyi ayağından vuran komiserin İstanbul'daki görev süresi dolmadan Şark'a tayin edildiği ortaya çıktı.

Hatırlanacağı üzere Diyabakır'da 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki bayrak, PKK'lılar tarafından indirilmişti. Bu olaydan bir süre sonra benzer bir bayrak provokasyonu İstanbul'da yaşanmıştı.

Gaziosmanpaşa'da bir kişi önce özel bir hastanenin önündeki bayrağı indirmiş, ardından Emniyet Müdürlüğü önündeki bayrağı indirmeye çalışırken polis tarafından silahla ayağından vurulmuştu.

İşte o provokatörü vuran Komiser'in son dönemdeki tayin furyasıyle birlikte İstanbul'daki görev süresi dolmadan Şark'a tayin edildiği ortaya çıktı.

14 yıllık görev süresi boyunca birçok başarılı çalışmaya imza atan o Komiser, bayrağı indiren kişiyi vurduğu için başarı belgesi ile onurlandırılmıştı...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!