Başkan, Kenan Işık'ı Önce Öldürdü Sonra Özür Diledi

Daha önceki aylarda sık sık sosyal medyada yapılan çirkin öldürme kampanyaları hortlayıp hortlayıp yeniden toplumu üzmeye devam ediyor.
Konunun muatabı yine tanıdık ve bilindik isim olan Malatyalı Kenan Işık. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar twitter adresinden Kenan Işık'ın vefat ettiğini duyurdu, haber yalan çıkınca özür diledi. Bu paylaşımın ardından Işık'ın aile yakınları ünlü oyuncunun sağlık durumunda herhangi bir değiklik olmadığı ve hayatta olduğu açıklamasını yaptı.
TWEET ATAN DANIŞMANIMI KOVDUM
Ortalığı karıştıran tweetle ilgil Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar şu açıklamayı yaptı; Dün gece sosyal medyadaki birçok paylaşım üzerine sosyal medya danışmanım Kenan Işık hakkında bir tweet atmış. Bu sırada yurtdışında bulunmam nedeniyle olayın asılsız olduğunu yeni öğrendim. Sosyal medya danışmanım hakkında gereken işlem yapılmıştır. Bu üzücü durumu öğrenir öğrenmez sevgili Kenan Işık'ın eşi Beril hanımı da arayarak üzüntülerimi belirtmiş bulunmaktayım.Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.