Malatya
11 Mayıs, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4135.9
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Bakan Şimşek’ten Moody’s yorumu


Bakan Şimşek’ten Moody’s yorumu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye analizini değerlendirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye analizini değerlendirdi.

ANKARA (İGFA) - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye analiziyle ilgili olarak, "Makro-finansal istikrarı sağlamak ve ülkemizin şoklara karşı dayanıklılığını artırmak için kurala dayalı, uluslararası normlara uygun politikaları uygulama konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Bakan Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin yeni ekonomi ekibinin, para ve maliye politikasının yönünü kademeli olarak düzeltmeye başladığını ifade ettiği analize ilişkin değerlendirmesini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

https://twitter.com/memetsimsek/status/1689595965764665344

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!