Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68141.338$

Aysun Bay Karabulut Teşkilatlanmayı Sürdürüyor


Aysun Bay Karabulut Teşkilatlanmayı Sürdürüyor
Kısa adı ASATUF olan Uluslararası Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu örgütlenmesini genişletmeye devam ediyor.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut genel başkanlığındaki Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu, Türkiye'de sağlık turizmini geliştirmek ve büyütmek için yurtiçi ve dışında olmak üzere yeni atamalar yaparak etkisini ve gücünü artırmaya devam ediyor.

ASATUF Baş Danışmanı Ramazan Baykara yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve yönetim kurulumuz tarafından alınan kararlar doğrultusunda teşkilatlanmamızı hızlandırarak sağlık turizmi alanında ülkemizi en iyi şekilde temsil etme kararlılığı içerisindeyiz. Ekonomik anlamda da çok ciddi bir girdisi olan sektörümüze katkı sağlayacağına inandığımız ekip arkadaşlarımızı hızlıca kurmaya devam edeceğiz. Yönetim kurulu kararı ile Doğu Anadolu Bölge başkanlığına İnönü üniversitesi Turgut Özal tıp merkezin de Acil tıp uzmanımız ve kendisini yakinen tanıdığımız Prof Dr Şükrü Gürbüz hocamızı, Ege Bölgesi başkanlığına alternatif tıp alanında ve endemik bitkiler üzerinde birlikte ciddi çalışmalar yaptığımız tarım ekonomisti Ahmet Gözlükaya'yı ve genç,dinamik ve enerjisi yüksek olan Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesin de Tıbbi Sekreter olarak görev yapan Merve Gülnihal hanımı da federasyonumuzun baş danışmanı olarak atanmasını uygun gördük. Atanması yapılan tüm ekip arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Ülkemiz ve milletimiz adına önemli işlere imza atacağımızı belirtmek istiyorum " dedi.

Doğu Anadolu Bölgesi başkanlığına atanması yapılan Prof. Gürbüz ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek" Bu görevi içtenlikle kabul ettiğimi belirtmek isterim. Özellikle Avrupa'da en çok nakil yapan karaciğer nakli enstitüsü ile birlikte kardiyoloji kliniği ve girişimsel radyoloji bölümünden Prof Dr İsmail Okan Yıldırım hocamızın dünya çapında duyurulması ve daha fazla hastanın iyileşmesi adına federasyon olarak görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz" dedi.

Ege Bölgesi başkanlığına atanması yapılan Ahmet Gözlükaya'da yaptığı açıklamada "Ülkemiz de alternatif tıp alanında halkımızın rağbet ettiği bitkilerimiz bulunmaktadır. Mesela kantaron otu ve yağının faydaları saymakla bitmez. Çörek otu, Altın otu, kekik ve ada çayı türlerinin yağı, kremi, gıda katkı maddesi ve baharat amaçlı kullanımı insan sağlığına büyük faydaları kanıtlanmıştır. Kırlangıç otunun göz kuruluğuna olan faydası tam bir mucize. Bütün bunların yanında Anadolu'da 3000 çeşit endemik türü, on bin civarında da faydalı bitkiler olduğu literatürde geçmektedir. Aysun hocamızla birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle bitki profesörü olması bizim için gurur verici" dedi.

Atanması yapılan tüm başkanlarımız Uluslararası arası Ankara sağlık turizm federasyonu genel başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve yönetim kuruluna teşekkür ettiklerini belirterek "Federasyon temsilcisi olarak ülkemiz ve milletimiz adına önemli işleri basaracaklarını" söylediler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!