Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68082.990$

Aysun Bay Karabulut Portekiz Büyükelçiliğini Ziyaret Etti

Aysun Bay Karabulut Portekiz Büyükelçiliğini Ziyaret Etti
Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) kuruluşunun üyesi olan ve merkezi Ankara’da bulunan, Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan; “Portekiz Cumhuriyeti Devleti ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti sağlık turizmi alanında işbirliği yapacak” açıklaması yapıldı.

Ankara Sağlık Turizm Federasyonu Genel Başkanı Malatyalı Hemşehrimiz Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve heyeti, Portekiz Cumhuriyeti Ankara Büyükelçilik Müsteşarı Mr.Joao Macedo’yu makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Portekiz Cumhuriyeti Ankara Büyükelçilik Müsteşarı Sayın Mr. Joao Macedo’ya nazik davetleri için teşekkür ederek, Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu (ASATUF) kuruluşunu tanıtarak başladığı konuşmasında; “Ülkemizin sağlık turizmi alanında gelişmiş ve marka değere ulaşmıştır. Ülke olarak, yurt dışında tedavi olmak için gelen hastalara VİP hizmet verdiklerini, ayrıca tedavi bittiğinde de ülkemizin doğal güzelliklerini, kültürel ve damak zevkine göre tatil yapmalarını sağlayarak, ülkelerine mutlu bir şekilde dönmelerini sağlıyoruz.” dedi.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut konuşmasında; “Portekiz’den ülkemize gelecek olan hastalarımıza günün koşulları gereği en güzel hizmeti vermekteyiz. Hasta ve misafirlerimizin ülkemizdeki tedavi süreçlerini sürdürürken, moral ve motivasyon olarakta en güzel şekilde misafir ediyoruz. Hastalarımız ülkelerine mutlu bir sekilde dönerken, yapmış olduğumuz hizmetleri anlatıyorlar ve onların tavsiyesi ile gelen hastalarımızda da ciddi oranda artışlar olmaktadır. Bu da bizim işimizin önemini ve değerini göstermektedir.” dedi.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, konuşmasınının devamında; “Sağlık turizmi alanında ülkemiz ile Portekiz Cumhuriyeti arasında sağlık turizminin geliştirilmesi için çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu amaçla ülkemizde anlaşma yapmış olduğumuz termal otellerle ve hastanelerle Portekiz Cumhuriyeti’nden gelecek olan hastalara hizmet vermek istiyoruz. Şifalı bitkilerin de Portekiz’de tanıtımını yapmak istiyoruz. Bu amaçlarla Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu, 2024 yılında sağlık turizmine katkı sağlamak amacıyla, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin de destek ve katkılarıyla, Portekiz Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği işbirliği ile sağlık turizmi alanında on-line ve fiziki olarak iş forumu ve konferansları yapmak istiyoruz. Sağlık sektöründeki Türk şirketleriyle birlikte Portekiz Cumhuriyeti’ne kalabalık bir heyetle ziyaret gerçekleştireceğiz ve ikili anlaşmalar yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti ile Portekiz Cumhuriyeti arasında var olan İş birliğinin daha da güçlendirilmesi gerekir. Sağlık alanında her türlü çalışmayı yapmaya hazırız. Bu vesileyle sizleri ve değerleri diplomatlarınızı en kısa zamanda ASATUF Genel Merkezi’nde görmekten mutluluk duyacağız.” dedi.

Portekiz Cumhuriyeti Ankara Büyükelçilik Müsteşarı Sayın Mr.Joao Macedo, yapmış olduğu konuşmada; “Yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutluyuz. Büyükelçiliğimize hoşgeldiniz. Portekiz Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında var olan güçlü ilişkilerin daha da geliştirilmesini arzu ediyorum. Önemli gördüğümüz sağlık turizmiyle ilgili çalışmalarınızda, Portekiz Cumhuriyeti Büyükelçiliği olarak bizden beklediğiniz istek ve taleplerinizi dikkatlice dinleyip, gerekli bilgileri aldıktan sonra, elçilik ve ülkemiz olarak değerlendireceğiz. Turkiye’nin sağlık turizmi alanındaki etkisini ve başarısını bizlerde gururla takip ediyoruz. Ülkemiz vatandaşları için tedavi olmak üzere gelenlerin veri tabanlarını oluşturarak ve istatistiklerini de tutarak, bizler de buna katkı sağlamak istiyoruz. İkili ilişkilerimiz ve iş birliği yapmamız çok önemlidir. İş birliğimizi gelistirmek açısından ziyaretiniz bizim için çok önemlidir. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla, ASATUF ile Büyükelçiliğimiz arasında yapılacak çalışmalar ve karşılıklı ziyaretlerin devam etmesi çok önemlidir.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 5
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!