tso
Malatya
13 Haziran, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    46.28
  • EURO
    53.60
  • ALTIN
    6277.0
  • BIST
    13.938
  • BTC
    63502.244$

Arapgir Belediyesi Arsaları Satmaya Devam Ediyor

Arapgir Belediyesi Arsaları Satmaya Devam Ediyor
Arapgir Belediye Başkanlığı’na ait 28 adet taşınmaz arsa, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulüyle satışa sunuldu.

Satış işlemi, 12 Ağustos 2025 Salı günü saat 14.00’te Arapgir Belediyesi Hizmet Binası toplantı salonunda, Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirildi.

Çobanlı Mahallesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti belediyeye ait arsalar, mevcut halleriyle yatırımcıların ilgisine sunuldu. İhaleye çok sayıda yatırımcı katıldı. Açık teklif yöntemiyle yapılan satışlarda, 13 adet taşınmaz en yüksek teklifi veren katılımcılar tarafından satın alındı. Bazı arsalar için birden fazla yatırımcı arasında kıyasıya teklif yarışları yaşandı.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, satışların ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Arapgir, tarihi ve kültürel mirasıyla, doğal güzellikleriyle ve gelişen şehircilik vizyonuyla her geçen gün daha cazip hale geliyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz arsa satışları, yalnızca belediyemize mali kaynak sağlamakla kalmayacak; ilçemize yeni projeler, istihdam imkanları ve ekonomik canlılık getirecek. Çobanlı Mahallesi’nde satışa sunduğumuz arsalarımızın yoğun ilgi görmesi, Arapgir’e olan güvenin en somut göstergesidir. Amacımız; modern, sürdürülebilir ve herkes için yaşanabilir bir Arapgir inşa etmek. Bu doğrultuda şeffaf, katılımcı ve yatırım dostu bir belediyecilik anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!