Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62940.387$

Akçadağ, CHP Adayı Dr. Vahap Şahin'de Kararlı!

Akçadağ, CHP Adayı Dr. Vahap Şahin'de Kararlı!
Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, Malatya'nın en çok takip edilen haber sitesi malatyadan.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Malatya Siyasetine yön veren 600 yıllık bir ilçe Akçadağ’da değişimin ayak sesleri iyiden iyiye artıyor. 2019 seçimlerinde çok az farklarla sonuçlanmış mevcut başkan Ali Kazgan Bağımsız olarak seçilmişti. Son 10 gün’e girilirken Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Dr. Vahap Şahin az fakla öne geçmeyi başardı. Kamuoyu yoklamaları ve kulislerden aldığımız bilgilere göre CHP’li Şahin’e ilginin biraz daha arttığı ve kazanma ihtimalinin iyiden iyiye güçlendiği vurgulandı. 

AKÇADAĞ ÇOK İHMAL EDİLMİŞ!

Malatya’nın seçim analizleri ve önemli gelişmelerini başından beri yayınlayan tek adres Malatyadan.com’a özel açıklamalarda bulunan CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, Akçadağ’ın çok ihmal edildiğini vurgulayarak “Üzülerek söylemeliyim ki ilçemizde kadınlarımız, hem yaşam koşulları hem de iş olanakları açısından 2. Sınıf muamele görüyor. Özellikle deprem mağduru olanların bırakın istihdam ve yaşam olanaklarını kullanacakları WC, Lavabo bile doğru düzgün yok. İlçede otel, köy garajı, Pazar yeri, çocuk oyun alanları, parklar, denetim hiçbir şey yok. 1910 yılından beri belediye olan bu güzel ilçemizde zabıta birimi yok. Esnaf denetlenmiyor. Koca ilçe köy görüntüsünden bir türlü çıkamamış. Gezdiğimiz mahalle sakinleri ve esnaflar depremden sonra belediye başkanı Ali Kazgan’ın bir gün kapılarına uğramadığı ve dertlerini sormadığını söylüyorlar. Ben kimseyi kötülemek istemiyorum. İlçemize taş üstüne taş koyan herkesin başımızın üstünde yeri var. Ama bu ilçe bu kadar kötü yönetimi hak etmiyor” dedi. 

RABBİM İZİN VERİRSE 51 PROJEM HAZIR!

Akçadağ için 51 proje hazırladığını belirten Dr. Vahap Şahin “Belediye Başkanı seçilmemiz durumunda ilçemizi hep beraber yöneteceğiz. Belediyemiz 7/24 vatandaşımıza açık olacak. Telefonuna bakmadığım tek Allah’ın kulu olmayacak. İlk 100 gün ilk 6 ay ve ilk 1 yıl aciliyet duruma göre projelerimizi tek tek gerçekleştireceğiz. Projelerimin hepsi çok kıymetli ama inanın 20’sini bile hayata geçirsem Akçadağ’ı tanıyamazsınız. Bölgenin en güzel ve en donanımlı ilçesi haline gelir. Benim çocuklarım işinde gücünde ne akrabamı koyarım ne de birine torpil geçerim. Şeffaf belediyeciliği getirip her yaptığımız işi ve tutarını kalem kalem vatandaşla paylaşacağız. Rabbim beni bu kadim ilçemize hizmet etmeyi nasip ederse, bende ilçemize olan vefa borcumu güzel hemşehrilerime hizmet ederek ödemek istiyorum. Sağcı, solcu, cemaat hiç kimseyi ötekileştirmiyorum. Hepsi bizim insanımız. Belediyeciliğin partisi olmaz, hizmeti olur” dedi.    
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 7
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!