Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68141.338$

AK Parti Malatya Teşkilatı Sus Pus Kimseye Ulaşılmıyor!


AK Parti Malatya Teşkilatı Sus Pus Kimseye Ulaşılmıyor!
Malatya AK Parti teşkilatı mevcut belediye başkanlarının ağır eleştiri ve ithamlarına karşı sus pus kaldı. Ayrıca kimseye ulaşılmaması parti otoritesinin tamamen çöktüğü yorumlarına neden oluyor. İl Başkanı Namık Gören inisiyatif almaktan neden korkuyor?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın birkaç gün önce AK Parti teşkilatından bir çok kişiyi ve Milletvekillerini itham ettiği ağır eleştiri ve sitemlerini AK Parti il başkanı Namık Gören ve Milletvekillerine cevap hakkı doğduğu için arayıp yorumlarını almak istedik. Fakat Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin telefonu kapalı olduğundan ulaşamadık. İl Başkanı Namık Gören’de artık nereden ne talimat aldıysa ne mesajımıza dönüş yaptı ne de çalan telefonu açma zahmeti göstermedi. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan'ın Sami Er hakkındaki sözlerini de ayrıca soracağımız kimseyi bulamamak gazeteciliğin işte bu kadar zor bir meslek olduğunu bir kez daha ortaya serdi. 

TEK KELİME EDECEK NE VEKİL NE BAŞKAN VAR!

Bu suskunluk hiç yabancı olmadığımız tüm planların kurucusu ve memleketin 20 senedir arpa boyu yol almamasından en büyük sorumlu, şeytani planları ve hırsıyla meşhur bir şahısa ait. Atalarımızın buyurduğu üzere “Lafın tamamı deliye anlatılır” arif olanlar kimi kast ettiğimizi anlayacaktır. Muhtemelen tüm vekiller ve il başkanı hala o şahsın emrinde hareket ediyor. 

DEMEK Kİ GÜRKAN SARF ETTİĞİ SÖZLERİNDEN HAKLI!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kendisine büyük haksızlık yapıldığını belirterek "Mevcut milletvekilleri adeta şehrimiz için yapmış olduğumuz hizmetleri görmemezlikten gelerek şahsımla ilgili mesnetsiz, haksız yere yalan ve iftiralarla benim adaylığımı engellediler. Adeta ağız birliği içinde hareket ettiler. Özellikle eski vekil Öznur Çalık her türlü yalanla, alavere ve seviyesiz bir şekilde tüm kötü hünerlerini ortaya koyarak bu şehre ve aziz milletimize en büyük ihaneti yapmıştır. Yaptığımız icraatları Sayın Cumhurbaşkanımız bizzat takdir etmişti. Ama milletvekilleri bunları çekemediler" dedi.

Herhangi bir parti ile görüşmediğini, fakat "Binlerce hemşehrilerimizin arayarak bağımsız yada herhangi güçlü bir parti de aday olmamı söylüyorlar, ciddi teklifler alıyorum ama benim direk hiç bir parti liderleri ile temasım olmadı yada bağımsız aday olmamı isteyenlere de an itibariyle vermiş olduğum bir cevabım da olmadı. Olayları ve gelişmeleri takip ediyorum adaylık için verilmiş bir kararım yoktur. Çocuklarıma ve torunlarimla hasret gideriyorum an itibariyle " diyen Gürkan adaylık sürecinde yaşananları Hz. Musa'nin çölde dolaşan Yahudilerin her isteğini yerine getiren, bıldırcın eti isteyen Yahudilerin kissasindan bahsederek "Bunlar nankör ve değer bilmezler, yapılan çalışmalar şehri yirmi kat ileriye taşımış pandemi ve depremlere rağmen icraatlarımiza gözlerini kör ettiler" diyerek sitemini de belirtti.

BAŞKAN GÜRKAN MALATYA'YA GİDİYOR!

Neredeyse 1 hafta 10 gündür Ankara'da olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bilindiği üzere kendi açıklamasıyla çocukları ve torunlarıyla hasret gideriyordu. Başkan Gürkan yarın uçakla Malatya'ya geçerek görev süresi sonuna kadar Malatyalılara hizmet etmeye devam edecek. Adaylığı ile ilgili çok geniş mutabakatlı toplantı ve kulislerin yapıldığı öne sürüldü.  


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Tiger
    24-01-2024 12:47

    Selo başkan meydanı bunlara bırajmayacaktır bundan gayet eminim

  • yorum avatar
    Malatya Sevdalısı
    23-01-2024 22:52

    Biz bu şehirde kimin kime neyi peşkeş çektiğini gayet iyi biliyoruz. Kimlerin neler elde etmek istediğini gayet iyi biliyoruz. Selahattin Başkan onlara istediklerini vermedi, vatandaşın hakkını yedirmedi diye istemediler. Selahattin Başkan garibanın yanında durdu diye istemediler. Selahattin Başkan Malatyaya hizmet etti diye istemediler. SELAHATTİN BAŞKANIN AMACI HİZMETTİ ANCAK ONLARIN AMACI GAYET ORTADAYDI. YANINDAYIZ BÜYÜK BAŞKAN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!