Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67837.399$

AK Parti Malatya Temayül Yoklamasına "Yalan" Damga Vurgu!


AK Parti Malatya Temayül Yoklamasına "Yalan" Damga Vurgu!
AK Parti Malatya Temayül Yoklaması günün öne çıkan en önemli gelişmesiydi. Peki kim ne dedi? Temayül sonuçları ne oldu? Temayül sonuçları açıklanacak mı? Temayül neden yapılır? Şimdi bu soruların cevaplarına bakalım. 

AK Parti Malatya il teşkilatında delegelerin fikri ve oylarının alındığı temayül yoklaması bugün Yeşiltepe Spor Salonunda yapıldı. Temayül yoklamasına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın kattığı heyecan ve pozitif enerji görülmeye değerdi. Gelişiyle tüm salonun ayakta alkışladığı ve tezahürat yaptığı Başkan Gürkan seçim öncesi güzel bir moral daha aldı. İlgi ve teveccühün bir hayli fazla olması şüphesiz Başkan Gürkan’ın Malatya’ya ve hemşehrilerine verdiği kıymetin neticesi. 

ÖZNUR ÇALIK'DAN SON TANGO!

Önce Milletvekilliğinden ardından da geçtiğimiz ay MKYK’dan alınan Öznur Çalık’ın temayül oylamasının yapıldığı salona gelmesi partilileri şaşırttı. Bunun bir veda ve helallik ziyareti olduğunu belirten bazı partililer, aksi durumu akıllarının ucuna bile getirmedi. 

Öte yandan bazı trollerle iş tuttuğu iddialarını sıklıkla gündeme getirdiğimiz süreçte öyle bir acemice hata yapıldı ki nelerden medet umulduğu bir kez daha gözler önüne serildi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz sosyal medya hesabından MANİPÜLASYONDA ZİRVE NOKTA… başlığıyla sahtekarlığı paylaştı.  

Ali İhsan Yavuz “Daha temayül yoklamasının ilk saatlerinde, temayül yoklamasından çıkacak sonucu bilmişler (!) Tıklanmayı arttırmak uğruna bu kadar yalandan medet umulmaz ki ama. Güler misin ağlar mısın? Vay halimize!” notunu paylaştı. 

Yapılan bu dalavere de Oda Tv şu ibareyi paylaştı!

Temayül yoklamalarında Malatya'da Öznür Çalık'ın ismi bir adım önde çıkıyor.

Artık yorumunu siz kıymetli okuyucularımızın feraseti ve vicdanına bırakıyoruz. 

TEMAYÜL NEDİR? NEDEN VE NASIL YAPILIR?

AK Parti’ye yıllarını vermiş teşkilatın içerisinde olan aynı zamanda Belediye başkan adayı olan 2-3 isimle yaptığımız telefon görüşmesinde temayül sonuçlarının asla kamuoyu ile paylaşılmayacağı vurgulanırken, vatandaşların ve partililerin dezenformasyona karşı dikkatli olmaları istendi. Temayülde Büyükşehir ile ilgili 4 sorunun sorulduğu ve görmek istediği 2 adayın isminin dijital olarak seçildiği belirtilirken, hem büyükşehir hem de ilçe belediyelerindeki adaylardan tercihin yapıldığı vurgulandı. Temayülün başlı başına bir parametre olmadığı sadece aday tercihinde 3-5 önemli seçenekten biri olduğu belirtilirken sosyal medya ve bazı trollerin yazıp çizdiklerine itibar edilmemesi istendi.  
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 3
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!