Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

AK Parti Malatya Mitingine Şok Katılım!


AK Parti Malatya Mitingine kaç kişi katıldı? AK Parti Malatya Mitinginde neler yaşandı? İşte özel notlarla mitingde yaşananlar!

AK Parti Malatya’da sancılı süreç yaşamaya devam ediyor. 31 Mart seçimlerine gösterdiği adaylar toplumun büyük bölümünde tepki çekmiş, fakat il yönetiminde dönen oyunları ve iplerin kimlerin elinde olduğu bilindiği için vatandaşlar sadece yutkunup sandığın bir an önce gelmesini bekliyorlardı. 

ER; KAZANMAMA İHTİMALİM SIFIR!

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meşaleci Sami Er, dün katıldığı televizyon programında adeta haşa Allah’tan vahiy gelmiş gibi “Kesin kazanıyorum” kibrine ve saygısızlığına bürünmüştü. Birilerinin Meşaleci Sami Er’i kenara çekip “Aklını başına al, Malatya bu dönem çantada keklik değil. Bu kibrin bizi sandığa gömecek. Sen yıllardır Malatya’da değilsin! Artık ne o AK Parti aynı, ne de Malatya aynı Malatya!” Demesi gerekirken aksine yüzüne gülüyor üç beş kuruş koparmanın derdine düşüp yalakalık yapıyor. 

TÜM GÖZLER MİTİNGE ÇEVRİLMİŞTİ!

6 Şubat Depremin yıldönümünde Malatya’ya gelmesi beklenen ve programa eklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nasıl olduysa Adıyaman’a kadar gelip Malatya’ya gelmemesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Malatyayı temsil eden beceriksiz ve basiretsiz Milletvekillerine fatura edilen ziyaret iptali tekrar insanların aklına o meşhur “Sahipsiz Malatya” sözünü getirmişti. 

6 Mart tarihine ertelenen AK Parti Malatya Mitingi nihayet bugün yapıldı. Öyle bir fiyasko ile sonuçlandı ki, AK Parti Malatya teşkilatını adeta sıtma tuttu. Yukarıda manşet alanında izlediğiniz video Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuştuğu esnada çekilen kuşbakışı görüntü. Eskiden neredeyse o kadraja sığan alanın tamamını dolduran AK Parti Malatya teşkilatı, amatör insanların ve sürekli oyunların merkezi haline geldiği için bu fiyaskoya layık görüldü. 3-5 Bin kişinin katılım sağladığı, bunlarında yarısı teşkilat mensubu diğer kısmı ise güvenlik görevlilerinden oluştuğu dikkatlerden kaçmadı. 

Saat 12:30’da başlayacak miting o saatte kimse gitmediği için 15:30’a ertelendi. Ona rağmen AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen ve ortak canlı yayın veren görevliler yakın çekim yaparak ve sürekli bayrakların sallanmasını isteyerek yan ve arka kısımların boşluğunu kapatamadı.

MALATYA ÇÖKTÜ, AK PARTİ ÇÖKTÜ!

14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı için tekrar seçimini Erdoğan’dan yana kullanan Malatyalılar, bu seçim belediyeleri vermeyerek sahipsizliğini ve ihmal edilmesini cezalandırmak istiyor. 

13 ilçenin an itibariyle 3-4’ü Yeniden Refah Partisi, 3-4 Cumhuriyet Halk Partisi’ne gitmesine kesin gözüyle bakılırken, 3-4 ilçe’nin AK Parti’ye kalabilecek olması büyük bir hezimetin habercisi. 

Malatya Büyükşehir’de Sami Er’in şansı kalmadı. CHP Adayı Veli Ağbaba ve Yeniden Refah Partisi Adayı Bilal Yıldırım arasında geçmesi olası seçimde Malatya Büyükşehir Belediyesi 1999’dan sonra ilk defa el değişecek. 

110 Bin konutun talep edildiği Malatya’da 13 ayın sonunda yapımı biten sadece 6 Bin! Vatandaşların aklıyla alay eden hükümet Malatyalıları daha uzun yıllar konteynerlerde, çadırlarda perişanlığa ve rezalete mahkum edemeyecek. Değişimin sesi bu fiyasko mitingin ardından artık daha yüksek çıkmaya başladı. 

SAMİ ER’İN OĞLU 200 TL KAPTI!

Tüm aile bireylerini cümbür cemaat mitinge getiren “Cumhurbaşkanı Gören Masum Köylü” yorumlarının muhatabı olan meşaleci Sami Er’in küçük oğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini öptü! Biraz bekleyen Erdoğan muhtemeldir ki birinin “harçlık yok mu?“ uyarısını dikkate aldı ve elini cebine atıp ülkemizin en büyük parası olan 200 TL harçlık verdi. 

ÇALIK YEMEMİŞ, İÇMEMİŞ HAVAALANINA KOŞMUŞ!

AK Parti tarafından kızağa çekilen ve Malatya’nın kayıp son 20 yılının muhatabı ve sorumlusu olarak gösterilen Öznur Çalık, nasıl ki Cumhurbaşkanı’nın geleceğini duymuş, yemeyip, içmeyip havaalanına gitmiş. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın otobüsünden indiği görüntülenen Çalık’ın hala Erdoğan’a şirin gözükme çabaları samimiyetsizliğini bir kez daha ortaya çıkardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüz vermemesi dikkatlerden kaçmadı. 

Milletvekillerinden İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın görünmemesi yerine babası Fuat Ölmeztoprak’ın gelmesi yine başka bir ayrıntıydı. 

ERDOĞAN YENİDEN REFAH’I HEDEFE ALDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya teşkilatından son raporu almış olmalı ki, daha önce hiç yapmadığı ittifak içi eleştiriyi yapmasına neden oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Partimizin eski belediye başkanlarının, eski milletvekillerinin, eski teşkilat mensuplarını aday göstererek kendileri kazanmak değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Hep söylediğimiz gibi Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Biz kendi ittifakımızdan, kendi partilerimizden, kendi adaylarımızdan mesulüz. Ancak hem bize kaybettirmeye çalışıp, çeşitli beyan ve imalarla gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz.” dedi. 

Bilindiği üzere 14 Mayıs seçimlerinde kaybedeceği görülürken Yeniden Refah Partisini ittifaka dahil Erdoğan, bu seçimde Yeniden Refah Partisi kendi adaylarını çıkarınca bu kez eleştirmeye başladı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 4
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 12
    KOMİK
  • 5
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Arif
    08-03-2024 01:41

    Diyosun? Yeniden Refah ve Ağbaba mı? Komik

  • yorum avatar
    Mesut
    07-03-2024 18:24

    MALATYALILAR SİZİ ÇANTADA KEKLİK OY GÖREN HALKI YOKSUN YOKSUL YAPIP KENDİLERİ MADEN OCAKLARINDA MİLYON KAZANANLAR (ÇALIK GRUBU GİBİ)İLE BİR GÖRMESİN EMEKLİ ASGARİ ÜCRETLİ PERİŞAN ÜLKE İNSANI GENELDE FAKİRLESTİ ONLAR AVRUPA STANDARDI USTUNDE YAŞIYOR

  • yorum avatar
    Mehmet
    07-03-2024 08:00

    Ağbaba geliyor insaalh

  • yorum avatar
    Hakkı
    06-03-2024 22:59

    İnanç hanım villasında kahvesini yudumlasın, dergahında 20 kişi hizmet etsin, ne anlar konteynerde kalan insanın halinden kraliçe kendisi sabah 11 de uyanıyor maşallah

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!