Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10889.48
  • BTC
    67868.438$

AK Parti Malatya İl Başkanlığına 2 Sürpriz Aday!


AK Parti Malatya İl Başkanlığına 2 Sürpriz Aday!
AK Parti Malatya İl Başkanlığı için 2 Sürpriz aday daha çıktı. Başarısız yönetiminden dolayı en kısa sürede görevden alınacak olan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören'in koltuğu sallanmaya başladı.

AK Parti Malatya teşkilatındaki dağınıklık ve otoritesizlik genel merkezi kara kara düşündürürken, Malatya’da bu güçlü koltuk için aday sayısı artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınladığımız haber’de bazı gelişmelere dikkat çekmiş, AK Parti il başkanlığı için güçlü iki isim olan Mahmut Boyraz ve Hakkı Pekel isimlerini gündeme getirmiştik. 

İKİ SÜRPRİZ ADAY DAHA ÇIKTI!

AK Parti il başkanı Namık Gören’in aday belirlendiği süreçteki hataları, Öznur Çalık tarafından göreve getirildiği için tek başına karar verememe, inisiyatif kullanamama buna ilave olarak da ciddi oy kaybı ve 2 belediyeyi elden kaçırmasıyla perçinlenen başarısızlık sürecinin ardından görevden alınmasına kesin gözüyle bakılan Gören’in rakipleri artmaya başladı. 

AK Parti Malatya Medya Tanıtım sorumlusu Mahmut Boyraz’ın yanı sıra geçen dönem ilk isim arasına kalan Hakkı Pekel isimlerine, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve Anavatan Partisiyle yıllardır siyasetin içerisinde olan ve Malatyalıların sevdiği bir isim olan Rıza Sinanoğlu’da dahil oldu. 

MİLLETVEKİLİ LİSTESİNE SON SIRADA GİRMİŞTİ!

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, geçen yıl yapılan genel seçimlerde AK Parti Malatya Milletvekili listesine 6. Sırada dahil olmuş, AK Parti 4 Milletvekili çıkarmıştı. Yerel seçimde adı sıkça Battalgazi Belediyesi için anılan ve belediye başkan aday adayı olan Ramazan Özcan’ın adı bu defa AK Parti Malatya İl Başkanlığı için anılmaya başladı. 

YILLARIN KURT SİYASETÇİSİ SİNANOĞLU’DA KOLLARI SIVADI!

Anavatan Partisi döneminden bu yana aktif bir şekilde siyasetin içerisinde olan Malatya’nın sevdiği simalarından Rıza Sinanoğlu’na aday olması yönünde baskıların bir hayli arttığı bilgisi kulislerde dolaşmaya başladı. Anavatan Partisi'nin eski il başkanı ve 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal ile  uzun yıllar çalışan Rıza Sinanoğlu malatyadan.com’a özel açıklamalarda bulundu.
“Bildiğiniz üzere geçen dönem AK Parti İl Genel Meclis Üyeliği görevinde bulundum. Uzun yıllar siyasetin içinden gelen biri olarak partimizin böyle bir görevi şahsıma tevdi etmesinden onur duyarım. Layıkıyla görevi yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Siyasette olan tecrübelerimi genç kardeşlerimize verebilirsek ne mutlu bize” dedi. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 4
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Mahalleli
    28-06-2024 17:57

    Öznur ÇALIK Malatya AK Parti İl Başkanlığı için en favori isim

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!