Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67837.399$

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören Kayıplarda!

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören Kayıplarda!
AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören kötü yönetimiyle eleştiri oklarını üzerine çekmeye devam ediyor.

Malatya'da seçim atmosferi tüm partilerin adaylarını son tarih olan 20 Şubat tarihinde açıklamasıyla artık iyiden iyiye hareketlilik kazandı. Adeta ölü toprağının serpildiği şehrimizde heyecanın umulduğu kadar olmayışı bir çok nedene bağlanıyor. Yanlış aday seçimi, siyasetin kalite düşüklüğü, depremin yaralarının yeteri kadar sarılmayışı, konut yapımının bir Gaziantep ve Kahramanmaraş'a kıyasla ağır ilerleyişi gibi bir çok neden sıralanabilir. 

AK PARTİ MALATYA'NIN EN KÖTÜ PERFORMANSINI SERGİLİYOR!

Umudunu iktidar partisi AK Parti'ye bağlayan vatandaşlar, Malatya İl Başkanı Namık Gören'in göreve gelmesiyle her ne kadar umutlansa da umduğunu bulamamanın hayalkırıklığını yaşıyor. AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca'nın il başkanlığı dönemindeki yanlışlarının biraz daha üstüne ekleyerek sürdüren AK Parti İl Başkanı Namık Gören, daha şimdiden vatandaşın ve partililerin gözünden düşmeyi başardı. 

BU HİKAYE TAM DURUMUN ÖZETİ!

Timur, ordusundaki fillerden birini, Nasreddin Hoca'nın memleketine gönderir. Fil o kadar büyük, o kadar oburdu ki, köyde ne kadar ot, saman varsa, hepsini silip süpürür. Bu duruma köylüler daha fazla dayanamazlar. Nasreddin Hoca'yı da önlerine katarak, Timur'a şikayet için yola çıkarlar. Nasreddin Hoca'ya destek olacaklarına söz veren köylüler yolda birer ikişer sıvışırlar.

Tek başına kalan Nasreddin Hoca, Timur'un huzuruna alınır.

Timur'un o gün çok sinirli olduğunu gören Hoca, şikâyeti bir tarafa bırakıp:

– Köyümüze gönderdiğin filden bütün köylüler çok memnun kaldılar. Yalnız, zavallı hayvan tek başına yaşıyor. Hayvancağız için bir de dişi fil gönderilmesini istiyoruz, işte bunu arz etmek için huzurunuza geldim, der.

Bu sözlere çok sevinen Timur, hemen yanındakilerine, Nasreddin Hoca'nın köyüne bir de dişi fil gönderilmesi için emir verir. Nasreddin Hoca, tek başına köye döner. Tüm köylüler sevinçli bir haber bekliyordur. Nasreddin Hoca'ya, Timur'un fili ne zaman geri alacağını, sorarlar.

Nasreddin Hoca gülümser:

– Ne geri alması, der. Timur hizmetinizden öyle memnun olmuş ki, yakında bu filin dişisini de göndermeye karar vermiş sizlere.

KARABATAK GİBİ KAYBOLUYOR!

Geçtiğimiz hafta Yazıhan'da toplu açılış programına katılan AK Parti il başkanı Namık Gören, program alanına gelişinde vatandaşların elini sıkıp sohbet etmek yerine yan kısımdan transit geçerek kendisine ayrılan oturum alanına geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Yine AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca'nın konuşma yaptığı esnada "İl Başkanı nereye kayboldu ya, gitti mi yoksa?" derken tüm gözler kayıp Namık Gören'i aradı. O esnada nereye gittiği bilinmezken, iddialara göre bir grup sigara içmeye, diğer grup ise "Genel merkezden telefon geldi o yüzden sakin bir alana geçti!" yorumunu yaptı. 

LİSTE İÇİN TEK AÇIKLAMA GELMEMESİ BAŞLI BAŞINA TUTARSIZLIK!

Bilindiği üzere AK Parti Malatya ilçe adayları listesini ilk biz yayınlamıştık. Her ne kadar yalan dolan dense de Pütürge adayı Mikail Sülük hariç tamamının doğru isimler olması nasıl bir oyunun döndüğünü ortaya çıkardı. İl yönetiminin "Gaz alma ve tepki ölçme" listesi olarak adlandırdıkları listeye tepkiler artınca bu kez anket düzmecesine sığınılmış ve sadece Mikail Sülük isminin değişimine şahitlik etmiştik. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un geçen seçimde İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasıyla sarf ettiği "Hiç bir şey olmadıysa bile kesin bir şey olmuştur" sözünün yaşandığı liste krizinde, Pütürge'de neler yaşandığına dair kamuoyu bir şekilde ikna edilemedi. Paralı adaylığın ve Tehditlerle değişimin olduğuna yönelik iddialar bir hayli kamuoyu tarafından konuşuldu. İl Başkanı Namık Gören'in bu söylentilere geçerli bir yanıtının olmayışı akıllardaki soru işaretlerini bir türlü gidermedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 3
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Emin
    24-02-2024 18:41

    Nisan'da gidecek giderken kendi arkadaşlarını ve partiyi hirpaliyarak gidecek yazık bu ŞehreFiller kapıştı meydan kimlere kaldıUykum gelmiyorVicdanım Reise ne ne deriz diyor.Bu hatır dostu kapasite yoksunu listeyede ne diyeyim.YRP hayırlı olsun demek zorunda bıraktılar biziHerkes küskünDepremde birkez bile bu şehire gelmeyen adayliginda gelen Sami Er ve deprem sonrası bu şehrin yetişmiş insana en çok ihtiyaç duyduğu zaman sehiri terkeden İstanbul'a yerlesen adaya oy istemek Ak partili olarak zoruma gider oyumu düşündürür

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!